The Carrie Diaries, móda teenagerů aneb co bylo před Sexem ve městě

The Carrie Diaries, móda teenagerů aneb co bylo před Sexem ve městě

Všechny ženy znají seriál Sex ve městě, ale víte, co bylo před ním? O tom se dozvíte v tomto prequelu o životě mladé Carrie Bradshaw a jejích módních začátcích. Můžete se těšit na velkou dávku zábavy a stylu.

Pokud jste fanoušek retra, pak budete tímto seriálem naprosto okouzlení. Mladičká Carrie se vydává do víru velkoměsta a každý den ukazuje nové a zajímavé outfity. Jde o romantický seriál určený spíše pro mladší generaci. Ale pokud vás zajímá móda, tak si zde každý najde to své.

Co můžete očekávat

Můžete se těšit na humor, osmdesátá léta a na mladý život budoucí sexu-znalé novinářky. Je zde jasně vidět její nevšední a roztomilý styl. Oddechový a pohodový seriál zaujme díky svému barevnému vyžití na oblečení, líčení i prostředí. Pojďme se společně podívat na tyto různé a zajímavé kombinace.

Nejlepší outfity podle Carrie

Barevné a originální kousky krásné Carrie se budou líbit opravdu všem. Nešetří barvami, vzory ani výraznými doplňky. Miluje široké sukně, podpatky a barvy. Přinášíme ty nejlepší z nich, jaký je váš nejoblíbenější?

Jak vyřádit svoji kreativitu

V seriálu se můžete těšit na velkou inspiraci. Například na její krásný výtvor – černá kabelka zdobená barevnými laky. Skvělý tip pro nudné a staré kousky, které potřebují ozvláštnit.

Na koho dalšího se můžeme těšit

Dále se můžete těšit na módu citlivého Walta, šatník sarkastické Maggie, styl nesmělé Mouse nebo vkus extravagantní Larissy. Nesmíme zapomenout na tajemného fešáka Sebastiana, který zahýbe celým seriálem. I když je seriál určen spíše pro mladší publikum, tak starší generace mohou čerpat z módní inspirace a zajímavých poznatků mladé začínající spisovatelky.

 

Zdroj foto: Sledujserialy.cz, Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram