Co stylové ženy (ne)dělají během oblékací rutiny?

Co stylové ženy (ne)dělají během oblékací rutiny?

Stylové ženy během oblékání myslí na pár drobností, které vy možná přehlížíte. Naučte se jejich triky také!

1. Nenosí nic, co není dostatečně univerzální

Rozhodně neoblečou nic, v čem jim nebude dobře celý den. Jsou ženy, na které přes den čeká rozmanitý program, a rozhodně se nemohou převlékat. Proto se snaží dát dohromady oblečení, které bude co nejuniverzálnější. Často to také znamená, že nenosí podpatky (maximálně na konci dne) a pochvalují si všechny obuvní trendy, které zahrnují plochou podrážku.

2. Nelíčí se před tím, než se oblečou

Protože se může stát, že na poslední chvíli se převlečete a líčení se už nebude hodit. A z praktického hlediska by mohlo dojít k tomu, že si o nalíčený obličej zavadíte košilí nebo svetrem a zůstane vám rozmazané a ušpiněné oblečení. 

3. Neoblékají se, aniž by znaly předpověď počasí

Základem úspěšného dne je totiž být perfektně připraven. A počasí do toho jaksi patří. Díky tomu se vyhnou překvapení z deště v semišových lodičkách nebo teplého odpoledne v zimním kabátu a se šálou. 

4. Neberou si nic, co odvádí pozornost

Úspěšné a stylové ženy vědí, že móda není vše. Proto vynechávají kousky, které špatně sedí, někde škrábou nebo řežou. Vědí totiž, že taková drobnost by je přes den nenechala chvilku v klidu a myslely by jen na to, až se doma budou moci převléknout do pohodlnějšího oblečení. 

whowhatwear.co.uk ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram