Dámská jízda v Restaurantu & Music Clubu Café 80’s

Dámská jízda v Restaurantu & Music Clubu Café 80’s

Tušíte vůbec, co se stane, když Berenika a její kamarádky vyrazí na party bez chlapů?

Že už se dnes mrkváče, céčka, walkman, digitálky a vinylové desky nenosí? Velký omyl! Hudba i móda osmdesátých let stále žije a má své obdivovatele dokonce i mezi mladými českými VIP.

Do Restaurantu & Music Clubu Café 80’s v centru Prahy vyrazily na dámskou jízdu Berenika Kohoutová, Marika Šoposká, Patricie Solaříková, Aneta Krejčíková a Monika Timková a pěkně to tam roztočily!

Skupinku našich pěti krásek si dokonce vyhlídli místní playboyové, kteří jim neustále posílali drinky. Jelikož ale mají holky doma partnery, byly neoblomné a dál se nechávaly unést atmosférou osmdesátých let a jejich typickými hity, které rezonovaly oběma patry klubu. A to mezi kluky byl i finalista Muže roku Ondřej Petrák!

„Na drinky se nechávám zvát opravdu nerada. Mám pak pocit, že jsem za to někomu něco dlužná. Tohle prostě není můj styl,“ řekla Patricie Solaříková. Naopak Berenika Kohoutová žertovala, že když jde na párty, vyndá doma z peněženky všechny peníze. I Aneta Krejčíková se občas pozvat nechá: „Je mi 24 let. Na drinky se občas nechám pozvat, někdy naopak někoho pozvu já. Myslím, že je to úplně normální,“ konstatovala Aneta, a dodala, že tančí pořád, protože její život je jedna velká taneční párty.

Holky občas tančily, občas si povídaly u baru. Styl klubu je sice z let osmdesátých, nabídka alkoholických i nealkoholických nápojů jde ale s dobou.

 

Zdroj: Orca-agency.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram