David Beckham pomalu ale jistě vstříc vlastnímu módnímu impériu

David Beckham pomalu ale jistě vstříc vlastnímu módnímu impériu

Pětiletá exkluzivní smlouva se značkou Kent & CURWEN vyslouží jednomu z nejslavnějších fotbalistů světa příležitost, opět se zapsat do módního světa v roli návrháře. Obstojí?

Pro kolekci Podzim/Zima 2016 vznikne navíc jedna, která bude zahrnovat doplňky, brýle i pánské oblečení. Bude také cenově dostupná ve srovnání s hlavní kolekcí Kent & CURWEN. Cílená navíc bude na muže ve věku kolem třiceti let. Zatímco dosavadní zaměření značky bylo na muže středního věku kolem 45 let.

„Beckham bude úzce spolupracovat s designérským týmem a jeho inspirace se projeví v celém podniku,“  řekl Jason Weisenfeld, prezident společnosti Seven Global.

Beckham tedy bude hrát mnohostrannou roli v rozšiřování britské značky a apelovat na mladší spotřebitele. Bývalý fotbalista se tedy osobně zapojí do všech aspektů podnikání značky, včetně vývoje produktů, rozšiřování na trhu, reklamy i designu dosavadních obchodů.

„Vždy jsem hledal práci se značkami a firmami, které mají bohatou historii a autentičnost.“ Přiznal David Beckham. Ostatně, když byl malý, experimentoval s módou.

David se tak v módním světě postaví znovu vedle své ženy Victorie, která módě svým způsobem vládne již dlouho, avšak její muž to plánuje vzít z volnějšího konce. „Vždycky jsem byl inspirován jednoduchým stylem. Někdy jen klasické džíny a tričko, jindy skvělý oblek od klasického britského krejčího. Jak stárnete, máte tendenci mít větší pochopení pro to, co se hodí a co vám vyhovuje.“

Kent & CURWEN plánují mezinárodní expanzi a otevření nových obchodů po celém světě v klíčových destinacích turistů, jako je New York, Miami, Milano i Londýn. No, nechejme se překvapit, kolik z jejich plánů se jim splní, s talentovaným Davidem to jistě půjde jako po másle.
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram