Emma Watson v rozhovoru pro Vanity Fair vysvětluje, proč se nechce fotit s fanoušky

Emma Watson v rozhovoru pro Vanity Fair vysvětluje, proč se nechce fotit s fanoušky

Herečka Emma Watson zdobí březnovou obálku časopisu Vanity Fair. V rozhovoru se navíc zmiňuje, proč nemá ráda fotky se svými fanoušky.

Tak jak možná Emmu neznáte, ji zachytil fotograf Tim Walker pro aktuální číslo časopisu Vanity Fair. Britská hvězda na titulce v bílých šatech Oscara de la Renta zosobňuje čistotu a jemnost. Na dalších stránkách je Emma k vidění v šatech Balenciaga, Burberry, Valentino či Dior. Z pohledu stylisty si vzala herečku na starosti Jessica Niehl, která celou foto scénu aranžovala do pojmů „Kráska a zvíře“.

V časopise navíc Emma vysvětluje, proč nemá ráda pořizování fotografií se svými fanoušky. Záleží ji na obrázku, který má veřejnost vidět. Jako známá osobnost tak nechce během dvou sekund s kýmkoliv vytvořit snímek, z lidé zjistí veškeré informace, od toho co má na sobě až po to, jaké je. „Mohu tady sedět a odpovídat na každou otázku fanouškům Harryho Pottera, ale nemůžu se s nimi fotit. Musím pečlivě vybírat okamžiky, kdy je fotografování pro mě vhodné. Neříkám ale ne dětem," prozradila herečka.

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram