Ať jdete do školy nebo do práce, dostaňte se do BACK TO SCHOOL nálady

Ať jdete do školy nebo do práce, dostaňte se do BACK TO SCHOOL nálady

Je čas. Užít si poslední prázdninové chvíle a pak žabky uklidit do botníku, plavky zasunout do skříně, vytáhnout batoh, džíny, košile a vyrazit. Září je tu.

Neříkejme školní, protože mnoho z nás už dávno do školních lavic neusedá. Neříkejme ani pracovní, protože mnoho z nás ještě nepracuje. Řekněme to na rovinu - zářijové. A milé září, ty nám to odpusť. Ale věz, že tě i tak všichni máme moc rádi. Dny, které si žádají návrat do školních tříd, skromných kanceláří i mohutných openspaců, se přiblížily. A my to chceme brát zvesela, protože na nich vidíme spoustu dobrého.

Pojďte načerpat BACK TO SCHOOL (WORK) náladu, nakoupit si spoustu rozkošných maličkostí a těšit se. 

1. Vylepšete si diář - vezměte tempery, vodovky, pastelky i voskovky a ozdobte si jednotlivé listy jednoduchými ilustracemi nebo jen barvami.

2. Využijte mocnou sílu barevných vzorovaných washi pásek, polepte si s nimi tužky, propisky, držátko na vizitky, stojánek na tužky, rámečky fotek a cokoli, co vám přijde pod ruku. Kupte si nejlépe sadu 3.5 k sobě se hodících pásek a ty pak nejrůznější kreativně kombinujte.

3. Nakupte si nové barevné propisky, pera nebo fixy. Nemusíte přeci smlouvy a doklady podepisovat pořád modře. Zkuste levandulovou, zlatou, šedou nebo tyrkysovou.

4. Vyplňte volné stránky v diáři zajímavými citáty a vzkazy od sebe pro sebe. Pokud víte, že za něco příliš utrácíte, usměrněte se pomocí vtipné poznámky,

5. Prohlédněte si stylové diáře, zápisníky a sešity, nasajte do sebe jejich atmosféru a nechte se zavést tam, kam jen vás povedou.

tumblr.com ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram