Nová kolekce Haute Bijouterie od Hermés

Nová kolekce Haute Bijouterie od Hermés

Náramky a náhrdelníky zhotovené jen z toho nejryzejšího zlata a stříbra zdobeného diamanty, to je nejnovější kolekce šperků opírající se o tradice módního domu Hermés.

Módní dům Hermés velebí svou tradici, která se odráží i v nejnovější kolekci šperků zhotovených jen z toho nejryzejšího zlata a stříbra zdobeného drahými kameny. 

Zároveň nás ale zve na unikátní expozici Ecrin d'or, která bude veřejnosti přístupná od 22. června do 18. července ve vlajkovém butiku Hermés, a kde také bude tato vysoká bižuterie k vidění.

DELOS

 

Náramky ze žlutého zlata a stříbra

Název převzatý z řeckého ostrova, vzhled dórského sloupu, stříbro a zlato ve vzájemné alternaci. Šest šperků, které jsou zároveň uceleným uměleckým objektem. Design Pierra Hardyho vychází z identity módního domu Hermès a odkazuje k letošnímu tématu roku, tedy, Věčnému kouzlu toulek. Bloudit někde mezi sloupořadím... Šperky vytvářejí rytmickou souhru materiálů a barev. Jejich rozebírání a skládání se navíc stává neúnavnou hrou tvarů.

FILET D'OR

  

Linie bílého zlata s diamanty

Úplně prvním šperkem Hermès, vytvořeným v roce 1927, byl náramek Filet de Selle, jež vznikl jako pocta jezdectví. Dnes na něj odkazuje kolekce Filet D'Or, přímo inspirovaná třetí řadou vysoké bižuterie Hermès. Tvary charakteristické pro jezdecký sport se proměňují ve velmi ženský a delikátní šperk, jehož jemnost zdůrazňuje bílé zlato.

CHAÎNE D'ANCRE ENCHAÎNÉE

 

Náhrdelník ve žlutém zlatě s diamanty

Výjimečný náhrdelník ze žlutého zlata s diamanty je unikátním přepracováním původního šperku, který byl před třemi lety vytvořen ve stříbrné variantě. Jeden z řetězů je posetý víc než dvěma tisíci diamanty, jež jsou zasety s tou nejdokonalejší precizností.

Zdroj: HERMÉS

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram