Nová kolekce TIQE by Petra Balvínová

Nová kolekce TIQE by Petra Balvínová

TIQE by Petra Balvínová představuje novou kolekci pro sezónu Jaro/Léto 2015. Pospěšte si, Petřiny kolekce se totiž prodávají rychle a my se tomu vůbec nedivíme.

Petra Balvínová představila svou novou kolekci pro sezónu Jaro/Léto 2015. A jak je vidět, neustále ji posouvá dopředu a vymýšlí prvky, které v kolekcích předešlých ještě nebyly. Její současná tvorba by se dala popsat jako velmi pohodová a městská. V nových kouscích bez problémů zapadnete mezi ostatní lidi na ulici, avšak vy na sobě budete mít značku TIQE, kvalitní látku a perfektně padnoucí střih, který dnes v komerčních obchodech seženete jen těžko. Petřino oblečení můžete samozřejmě nosit i jinam, třeba do práce. Pokud sháníte neotřelý střih košile, budete u TIQE na správném místě.

Novou kolekci si už můžete prohlédnout v showroomu značky TIQE. My máme radost, že v části kolekce se objevuje i vzor s plameňákem, který nás na poslední přehlídce Petry Balvínové hodně bavil. Jinak jsou základem tři barvy - khaki, pudrově růžová a šedá. Petra si vyhrála se střihy a do kolekce přidala košile s beruščím střihem, který mají i bundy v podobě parky. Šedá je nejméně výrazným odstínem v nové kolekci, je ale nakombinovaná s bílou v kostičkovaném vzoru a nám se líbí hlavně na bundách.

S Petrou Balvínovou jsme se o její tvorbě bavili už v létě před přehlídkou TIQE v Karlových Varech. V novém rozhovoru, který zveřejníme příští týden, se dozvíte více o nové jarní a letní kolekci.

Foto: vlastní, TIQE by Petra Balvínová

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram