Pochmurné podzimní dny si zaslouží rozzářit barevnou kabelkou

Pochmurné podzimní dny si zaslouží rozzářit barevnou kabelkou

Vaše barevná kabelka nemusí být nutně neonová a zářit do dálky! (Ale může!) Ukážeme vám, jak i z hnědé kabelky udělat výrazný doplněk! 

Barevné kabelky jsou velkým trendem. Zatímco v létě v klidu měníte červenou za neonově žlutou, k maxišatům vytáhnete tyrkysovou a na večer si vezmete háčkovanou fialovou, jakmile přijde podzim, jako bychom zalezly do ulit. Naše barevné spektrum nejenom oblečení ale i doplňků se omezí na klasickou hnědou a univerzální černou. Ukažte nám ale, že letošní podzim to bude jiné! Prozařte české ulice, vlastní outfity i běžné upršené dny barevnými a výraznými kabelkami!

 

Podzim je sice pochmurný, ale má své vlasntí kouzlo. Nebojte se a s klidným svědomím povzneste svůj outfit na vyšší úroveň. Barvy, které se na kabelkách tento podzim rozhodně budou vyjímat, jsou odstíny zelené- ať už smaragdová nebo khaki, modrá, vínová... zkuste ale také sluníčkově žlutou nebo cihlově oranžovou. 

 

Barvy nemusí být za každou cenu opravdu zářivé a syté. Pro neokoukaný efekt postačí odstíny tlumené. Výrazné kabelky kombinujte určitě k neutrálním outfitům. Aktuálně letí tzv. all black outfits, ale klidně je rozbijte. Móda je přece zábava! Na podzim si nejedna z nás oblíbila outfity v jednom tónu- například v béžové či hnědé, béžovou doplňte o vínovou tašku a hnědou o námořnicky modrou, získáte šmrnc!

 

 

Podívejte se i na další outfity, které jsme pro vás vytvořili. Barevné kabelky najdete v Zaře, Mangu a na internetových eshopech. Nebojte se koupit si výraznou kabelku a hrdě ji nosit! Je to trend letošního podzimu!

A pokud přeci jen nejste na žádné velké barevné výstřelky, zkuste jednoduchý trik. Když si myslíte, že k aktuálnímu outfitu se vám hodí černá kabelka, vezměte si výraznou hnědou a naopak. Kouzlo to Vašemu looku dodá také! 

Zkuste khaki společně se smaragdovou. Na první pohled možná kroutíte hlavou, budete ale určitě překvapená, jak skvěle to vypadá!

Zdroj: pinterest.com
polyvore.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram