Podzimní móda v rockovém stylu s.Oliver

Podzimní móda v rockovém stylu s.Oliver

Podzimní kolekce módní značky s.Oliver přináší inspiraci v umírněnější podobě rockového stylu, kterému hravě propadnou jak muži, tak i jinak křehké dívky.

Máte rádi rock? I v módním světě je hned několik jeho podob. Kdo si představí pouze typicky drsné „motorkářské“ pojetí, dělá chybu.

Móda inspirovaná rockem umí být hravá, vyzývavá i decentní a také elegantní, stačí zvolit kontrastní kombinaci s jemnými materiály. Samozřejmě se neobejde bez kůže pravé i v imitaci a černé barvy. Dále se v různé míře zapracovávají kovové detaily, třpytivé efekty, potisky nebo třeba gotické symboly, pro více ženskosti pak průsvity i něžné materiály jako hedvábí.

Je jedno, jestli zvolíte dámskou motorkářskou bundu, neformální jogging kalhoty nebo šaty z umělé kůže. Důležité je vytvořit cool outfit, ve kterém se budete cítit dobře! Halenky ze splývavých materiálů nebo trička s potisky dodají na ženskosti.

 

Podobné kousky v rockovém stylu jsme pro vás našli i zde.

 

V rockovém stylu se v prodejnách s.Oliver samozřejmě obléknou také muži. Kolekce zpracovává zdrsněnou kůži i koženkové lemy a nášivky, nabídne černočervené keprové košile, černé džíny, plísňové kalhoty i tepláky s přesvědčivými detaily. Barvám jednoznačně dominuje černá a šedá, okrajově prosvítá bílá, červená a modrá.

 

Zdroj: s.Oliver

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram