Představení kolekce Hany Zárubové v La Gallery Novesta

Představení kolekce Hany Zárubové v La Gallery Novesta

V La Gallery Novesta ode dneška pořídíte i kolekci od české módní návrhářky Hany Zárubové či náhrdelníky od značky La Mode de Bohême. Novesta pořádala veřejné představení kolekce se šperky a my byli u toho.

Koncept store La Gallery Novesta najdete v ulici Elišky Krásnohorské v Praze 1. Pokud hledáte místo, kde jsou k dostání kousky od různých českých a slovenských módních návrhářů, právě jste ho našli. K Zuzaně Kubíčkové či Jakubovi Polankovi a dalším se dnes přidala i návrhářka Hana Zárubová, jež v rámci v pořadí již třináctého Fashion shaku představila kolekci, kterou La Gallery Novesta nabídne svým zákazníkům.

V La Gallery Novesta se můžete obléknout od hlavy až k patě, a to nejen z kolekce Hany Zárubové. Kousky, které od ní v prostorách obchodu visely, jsou navrženy převážně v černé barvě, avšak černá a především jednobarevnost jsou něčím, co už se nám pro Hanu Zárubovou zdá být velmi charakteristické. Zaujaly nás i vystavené holínky, které se budou za pár týdnů hodit. La Gallery Novesta je nabízí pod svou vlastní značkou a vybrat si můžete z několika barevných variant a vzorů.

Současně s kolekcí Hany Zárubové se představovaly i náhrdelníky od značky La Mode de Bohême. Jejich tváří je herečka Nikol Kouklová. Náhrdelníky jsou velmi výrazné a vyrábí se z ručně vzorované hovězí usně. Lemují je ručně barvená peříčka a zdobí se kamínky. O čichový vjem se na akci postaral Bílý pelikán, který je jedním z odpočinkových míst v centru Prahy. Během jeho návštěvy si můžete vybrat mezi masáží, kosmetickou péčí, typologií vůní, relaxací, meditací či dalšími aktivitami.

Zdroj: vlastní, pozvánka - Van Riot

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram