Propracovanost a klasické řádkování obleků v kolekci Tommy Hilfiger F/W 2014

Propracovanost a klasické řádkování obleků v kolekci Tommy Hilfiger F/W 2014

Nová pánská kolekce Tommy Hilfiger Podzim/Zima 2014 je charakteristická svým anglickým šarmem a preppy stylem východního pobřeží. Není tedy pochyb, že dominující barvou je modrá.

Nová kolekce působí poněkud sportovněji, zároveň však vystihuje klasiku typickou pro značku Tommy Hilfiger. Hlavními motivy v této kolekci jsou pruhy, potisky a jemné tóny barev. Klíčovou roli hraje textura z různých tkanin a károvaných vzorů.

Pokud se rozhodnete zažít dobrodružství v přírodě, je ideálním outfitem šusťáková bunda parka se sportovními nylonovými akcenty a slim fit cargo kalhoty doladěnými o svetr s robustními knoflíky nebo denimovou košilí.

Outfit modelu nahoře dokonale vystihuje preppy styl značky Tommy Hilfiger, která je vyznačována především studentským životem. Dokonalá propracovanost Straight Fit kalhot obohacených o károvanou košili působí nenucenou elegancí a hodí se pro běžné nošení. Neopomenutelnou klasikou je modrý řádkovaný blazer značky Tommy Hilfiger, který by rozhodně nikomu neměl chybět ve skříni.

Pánský blazer                                         Pánská košile
      Tommy Hilfiger Mike                    Tommy Hilfiger Hendrix

 


Pánské kalhoty                                  Pánské boty
    Tommy Hilfiger Hudson                  Tommy Hilfiger Wilton

Zdroj:bpromotion

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram