Superhrdinská kampaň Dsquared2 Junior S/S 2015

Superhrdinská kampaň Dsquared2 Junior S/S 2015

Nekonvenční značka Dsquared2 představila svou již druhou dětskou kolekci pro sezonu Jaro/Léto a to zajímavou kampaní opět v odstínech šedi.

Kolekce Dsquared2 Junior Jaro/Léto 2015 je již třetí dětskou kolekcí značky Dsquared2. Opět se odvíjí od ikonických dospěláckých kolekcí. Lehce drzý styl s dávkou dětské roztomilosti se však v kolekci nezapře.

Novou kolekci provází samozřejmě také kampaň opět v černobílém provedení. Tentokrát zachycuje děti při hraní videoher. Giampaolo Sgura na svých fotografiích zachytil i touhu dětí stát se superhrdiny. A superhrdinské pózy, masky, pistole i odvážné outfity z džínoviny, kůže a štíhlé krejčovství k tomu jednoznačně patří.

Nejnovější kolekce Dsquared2 Junior vyjadřuje vitalitu a krásu nové sezony. Bohatou škálu barev zahrnující jasně modrou, slunečně žlutou, smaragdově zelenou a mnoho dalších, nám však kampaň neprozrazuje. Je ale jasné, že tématickým podtextem kolekce je „oblečení vyvolených". Reprezentuje ultra-moderní design značky zaměřený na dětskou městskou módu. Výrazné i celoplošné motivy a rockové prvky zdobí bavlněná trika, overaly, džínsy, kožené bundy i saka a další zajímavé kusy, které doplňuje nepřeberné množství bot, slunečních brýlí, čepic, tašek a jiných doplňků.

 
 

 

Zdroj: dsquared2.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram