Zachumlejte se do velkých šátků a huňatých šál! A mrkněte, kde sehnat nejlepší!

Zachumlejte se do velkých šátků a huňatých šál! A mrkněte, kde sehnat nejlepší!

Pojďte se porozhlédnout, jak tuto zimu nosit ty nejlepší maxi šály! A kde je sehnat? Třeba v C&A, Lindexu i eshopech. 

Vánoce jsou tady a zima možná nevypadá úplně přesně, jak bychom si představovaly. K závějím sněhu máme opravdu daleko a prošívané kabáty i péřové bundy stále necháváme doma na věšáku. Skvělým doplňem je ale šála i šátek. A my jsme pro vás připravili velkou dávku inspirace, jak je nosit. Neslouží totiž jen na parádu, ale udrží nás v teple a zároveň jsou skvěle variabilní. Některé můžete totiž obléknout i jako poncho!  

Na monotónost zapomeňte! U maxi šál i šátků letí jednoznačně vzory. Ať už ty symbolizující Vánoce, sněhové vločky nebo třeba velké nápisy, připomínající spíše fanouškovskou šálu vašeho oblíbeného klubu. Všechny mají ale společné to, že jsou pro letošní zimu ultramoderní. Zapomenout nesmíme ani na kostky - bez těch by to nebylo ono!

Všechny stylové ženy dokáží jeden kousek přetvořit ve více outfitech. Nejedna z vás jistě šátek použila při úprku před nečekaným deštěm jako náhradu za deštník, zároveň velká šála poslouží jako přehoz přes ramena, když na vás odněkud táhne. A že si každý šátek či šálu jde uvázat na nespočet způsobů - to už snad nemusíme dodávat, ne? 

Již v úvodu jsme zmínili poncho... Ano, opravdu tomu tak je. Však si všimněte, že v obchodech kolikrát prodávají poncha bez jakéhokoliv zapínání a když je rozložíte, jsou to pouze dlouhé obdélníkové šály. Na poncho bude skvěle vypadat šála kostkovaná, pruhovaná nebo jinak geometricky zaměřená! Zkuste to! 

A kam pro ně? Opravdu huňaté šály mají v C&A a dokonce už jsou ve výprodeji. Skočte tam proto co nejdříve. Designově skvěle propracované šátky zase najdete v Lindexu, i tam již propukly slevy - tak ať na vás nějaký zbyde! A pokud vás davová šílenství v obchodech opravdu nelákají, zkuste to zadat ebayi - ten už si s tím poradí a vyhodí vám stylové šátky už v přepočtu od 100 Korun!

Zdroj obrázků: pinterest.com, answear

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram