Zara kids S/S 2015 v duchu divokého západu

Zara kids S/S 2015 v duchu divokého západu

U Zary zavládl duch divokého západu 70. let plný přírodních květinových barev, indiánských motivů, střapců, kůže, denimu i semiše.

Protože se děti chtějí často oblékat stejně jako máma a táta a mít na sobě nejnovější trendy, zmenšila španělská značka Zara velikosti dospěláckých kolekcí a vytvořila dětskou kolekci plnou stylu.

Zara ve své dětské kolekci pro Jaro/Léto 2015 přizpůsobila nejnovější trendy dětským liniím a potřebám, tak aby si užily teplé měsíce v maximálním pohodlí. Velkou inspirací viditelnou na motivech a barvách se stala samotná příroda. Odstíny květin jako je žlutá, růžová či zelenkavá najdeme nejen v dívčí ale i v chlapecké kolekci.

 
 

Dívčí kolekce je velice různorodá. Sukně, šaty i šortky zdobí celoplošné kombinace nerjůznějších tisků jako jsou indiánské klikyháky, květiny, puntíky, proužky i motivy krajiny v zapadajícím slunci. V duchu divokého západu objevíme modely zdobené střapci, denimové vesty i džínové lacláče. U chlapců jsou to především bavlněné a denimové košile spolu s koženými bundami.

Jak můžete vidět v naší fotogalerii níže, v kolekci se objevuje také dnes velmi oblíbený minimalismus. Jednoduché modely se zajímavými detaily se hodí pro významnější události, ale také pro rodinný výlet například na luxusním parníku.

 
 

Zdroj: zara.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram