10 nejčastějších módních chyb

10 nejčastějších módních chyb

Móda je hra. Hra, která má ovšem také svá pravidla. Jak si ji užívat i bez přešlapů? Máme pro vás několik tipů, kterých je dobré se vyvarovat.

zdroj: pinterest.com

I když by se mohlo zdát, že právě v oblasti módy se ujme rčení - fantazii se meze nekladou. Pravdou zůstává, že ne vždy je každá kombinace nositelná, a to právě často ve spojení s představivostí a chutí až moc experimentovat. Pak už je totiž jen krůček k tomu, aby z celého díla bylo jedno velké fiasko.

Dali jsme pro vás dohromady seznam deseti nejčastějších chyb, kterých byste se měli vyvarovat.

1) Loga. Všeho moc škodí. I když je skvělé, že jste si koupili nové tričko, pásek nebo bundu. Možná i kvalitní a bezesporu drahé, ale věřte nám, to nikdo vědět nechce.

2) Špatná velikost. Mini sukně ne každému sluší. Stejně jako dlouhé zvonové kalhoty. Podobně je to i s oversize věcmi. My je milujeme, ale chce to vědět, jak je správně kombinovat. Nikdo nechce vypadat, že má na sobě pytel.

3) Kombinace materiálů je skvělá věc, ale i tady se to dá někdy přehnat. Mnoho barev, mnoho potisků, mnoho materiálů. Brrr!

zdroj: pinterest.com

4) Pohorky, trekové boty - jak chcete, ale jen na hory. Stará písnička. Ono to do města vážně nefunguje.

5) Spodní prádlo, které je již viditelně nošené. Ani na doma. 

6) Zmuchlaná košile. Vybírejte materiály, které vás tolik nepotrápí po bezchybném vyžehlení vaší oblíbené košile nebo halenky. Nic nedokáže zkazit celý dojem tak jako zmuchlané oblečení.

zdroj: pinterest.com

7) Svetry nebo košile uvázané kolem pasu

8) Velké kabelky typu shopper bag na večerní událost nebo jakoukoli společenskou akci.

zdroj: pinterest.com

9) Kombinace letních a zimních modelů. Šála nebo čepice je skvělým doplňkem, ale nechme je raději až napadne sníh.

10) Vrstvení. S ním mnoho získáte, ale také můžete mnoho ztratit. Držte se v tomto případě jednoho dvou stylů, které k sobě ladí.

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram