10 nejlepších outfitů z fashionweeků 2014 jednoznačně určuje trendy

10 nejlepších outfitů z fashionweeků 2014 jednoznačně určuje trendy

V evropských městech módy proběhly během minulých týdnů fashion weeky pro nadcházející sezóny. Příští jaro je možná daleko, ale aktuální trendy nám předvedly ženy, které přehlídky navštívily. A že se bylo na co koukat! 

 

Ať žije nesmrtelná kombinace černá+bílá! Je vidět všude a nechyběla ani na pařížském fashion weeku. K vidění byla velmi často v kombinaci s pánkým pojetím módy, pokaždé ale nakonec ženy černobílou pojaly vysoce žensky - ať už díky podpatkům nebo doplňkům. 

 

Jasným znakem fashion weeků jsou modely, na které prostě nikde nenarazíte. Zahlédnete je pouze v blízkosti konání módních přehlídek a můžete si být jista, že jsou to módní skvosty. Většinou mají zajímavé vzory nebo barevné kombinace, nejčastěji však střihy a zpracování materiálu. Vítejte v Paříži!

 

Někdo upřednostní černobílou, někdo se nebojí barev a kombinuje i ty, které spolu údajně "nesedí". To byste se divila! Absolutně úžasně působily nakombinované odstíny modré, společně s mint a světlounkou růžovou. Stejně úchvatně působily pouzdrové šaty s potiskem slunečnicového pole. 

 

Kombinace více vzorů může být dost riskantní, někdo má ale talent od přírody a tak když oblékne více vzorů k sobě, vypadá skvěle! A nemůžeme než přiznat, že jde zároveň nakombinovat více hnědých odsínů společně s černou a stále může vzniknout více než jen chic look. Pařížanky to prostě umějí!

 

Zároveň nám ženy v Londýně, Paříži i Miláně ukázaly, jak se opravdu nosí kůže. Oblékaly kožené bundičky i křiváky a s klidnou duší je kombinovaly s jemnými letními materiály a pastelovými barvami. Výsledek byl samozřejmě okouzlující...

 

Tak co na to říkáte vy? Jsou předešlé outfity dechberoucí nebo je to na vás příliš?

Zdroj: fashionising.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram