11 párů sněžných bot, které opravdu zahřejí

11 párů sněžných bot, které opravdu zahřejí

Pohodlí, teplo a pevné obutí vám zajistí v mrazivém počasí sněhule. I boty vhodné nejen do horského sněhu podléhají trendům. Tady jsou…

Mnoho oblastí v České republice se pomalu halí do bílé peřiny, spousta lidí se chystá na zimní dovolenou a velká většina tápe, jakou obuv si do sněhové nadílky pořídit. Stylové obutí není v dnešní době vůbec žádný problém. Rozmanitost stylů, detailů, podrážek, materiálů i výšky sněhulí dá vybrat každému, kdo potřebuje zajistit teplo nohám v extrémních sněhových podmínkách.

Béžové chlupaté sněhule Claudia Ghizzani 1 699 Kč , Sněhule na klínku M&G 1 999Kč , Kožené sněhule SOREL 2 159 Kč

 

Inovativní materiály zaručují odlehčené sněhule, které si zamilujete. I v neúprosném mrazu či metru sněhu spolehlivě ochrání vaše nohy. Užívat si v nich budete každý krok a nebudete je chtít odložit.

Sněhule s kožíškem KangaRoos 1 199 Kč , Černé sněhule Napapijri 2 439 Kč, Sněhule Tom Tailor 1 799 Kč

 

Každý typ je designově odlišný, ale společné mají všechny to, že jsou protiskluzové, větru vzdorné a nepromokavé. Uvnitř boty je mikrovlákno, fleece nebo kožíšek, které hřejí při pohybu i při stání. Noha je pak jako v bavlnce.

Vysoké sněhule S. Oliver 2 199 Kč , Sněhule Tommy Jeans 3 999 Kč , Crocs šedé sněhule 2 120 Kč

 

Textilní a syntetické materiály spolu s kožíškem zaručují lehké obutí i nošení díky zateplení. Věnujte zvýšenou pozornost tomu, jak se boty zapínají. Někdo má raději suchý zip a jiný zase jen nazutí. Vyztužená špička je u některých modelů, ale jinde zase ne. 

Pudrové kožené sněhule 3 680 Kč , Metalické nízké válenky 1 599 Kč

 

Mezi barevnými favority jsou béžová, černá a šedá, jelikož se dají lehce kombinovat s oděvem. Nosí se stále kožíškový lem, ale i nejrůznější pásky, bambulky, metalické odstíny a tento rok i loga. Prvotní je však u sněhulí funkčnost. Proto nešetřete na materiálu ani na kvalitě. Vaše nohy to ocení.

pinterest.com, travelandleisure.com, designshoes.cz,

zoot.cz, bibloo.cz, answear.cz, different.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram