12. června - Nadační fond Veroniky Kašákové činní dobro...

12. června - Nadační fond Veroniky Kašákové činní dobro...

Pojďte Veronice a dětem pomoci. Dovolujeme si vás pozvat na benefiční představení studentů Tanečního Studia Emotion, které se bude konat v neděli 12. června 2016 v Divadle na Vinohradech.

Pomoc dětem bez vlastního domova připravit se na to, co je čeká, není nikdy zbytečné. Nad projektem podpory dětí mladistvých z dětských domovů převzala záštitu nadace Veroniky Kašákové, která se věnuje podpoře vzdělávání a pořádání workshopů pro dětské domovy v České republice. Sama se v dětství vyrovnávala s odudem dětí z dětského domova a v dospívání se musela postavit na vlastní nohy. Podařilo se jí to a vybudovala si úspěšnou modelingovou kariéru. 

Její nadace napomáhá různými projekty dětem, kterým se nedostalo možnosti, aby mohly žít ve spokojených a šťastných rodinách, jenž jim poskytnou zázemí včetně účasti na volnočasových aktivitách, tak velmi důležitých pro rozvoj talentu, osobnosti, kreativity a fyzické zdatnosti.

Představení se pořádá pro diváky z dětských domovů z Lipové, Mostu a Vysoké Pece, vždyť kdo jiný by měl předávat lásku k umění a nadšení z pohybu, než děti dětem.

Taneční představení s názvem „Hledá se David!“ bude uvedeno opakovaně od 16:00 hod. a od 19:00 hod.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram