2.7.- 3.7. Festival Fashion Market jede do Varů

2.7.- 3.7. Festival Fashion Market jede do Varů

Od pátku se budou filmoví fanoušci stahovat do Karlových Varů, kde je čeká filmová produkce, koncerty, ceremoniály a party. A nejen to. Festival Fashion Market nabídne návštěvníkům filmového festivalu autorskou módu, design a lokální občerstvení v 50 stáncích.      

Designéři

Pro baťůžkáře se představí značka Eggo a elegantní oblečení pro malé i velké Kyšky Lišky. Přijede také Levandulova.cz​, která na minulých akcích slavila obrovský úspěch se svými výrobky z francouzské levandule. Návštěvníci v obchůdku najdou med, mýdla, pusinky nebo levandulové růžové víno, ideální na léto.

 

Local Food Market

Těšte se také na velký výběr dobrého občerstvení. Nezapomenutelné burgery a sendviče z jehněčího, hovězího i vepřového masa bude smažit Kaiser Franz​. Jemnější žaludky přijedou nakrmit např. Tuscany Taste​italskými sýry, sušenou šunkou a špagetami al dente. Z exotické kuchyně ochutnáte kambodžskou a barmskou kuchyni od BARMA AND KHMER STREET FOOD.

Lokalita

Bývalé stáčírny minerálních vod už vloni dokázal oživit festivalový klub Aeroport. Podobné akce upozorňují na nevyužitý potenciál opuštěných domů. Letos se tedy stáčírny roztočí znovu. 

Festival Fashion Market je zdarma a proběhne o víkendu 2. a 3. 7. v areálu bývalých stáčíren minerálních vod, jen 5 minut pěšky od hotelu Thermal.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram