3 hlavní pravidla, kterým je třeba podřídit každý outfit

3 hlavní pravidla, kterým je třeba podřídit každý outfit

Ať už se chystáte kamkoli a plánujete si obléci cokoli, pamatujte na tři body, které by vaše oblečení mělo splňovat.

1. Daná příležitost

Přestože jsme se ocitli v době, kdy dresscody začínají z pozvánek mizet, a pokud už je pořadatel uvádí, často počítá s velkou flexibilitou. I tak byste ale při oblékání měla myslet na to, kam se chystáte, po jakých površích budete chodit, jestli se jedná o dopolední nebo večerní akci, jestli vevnitř nebo venku a za jakým účelem tam jdete. Hodí se totiž obléknout se jinak na pracovní banquet a na rodinnou oslavu narozenin.  

2. Pohodlnost

Vaše vyvolené oblečení může být sebeluxusnější, dražší nebo efektnější. Když se v něm ale nebudete cítit pohodlně, dojem neuděláte zdaleka žádný. Cítit se dobře je klíč odemykající dveře k dobrému dojmu na druhé, ale také k prožití dané události naplno. Koho by bavilo si neustále hlídat šaty bez ramínek nebo odpočívat po pár krocích na pekelně vysokých jehlách. Pamatujte, pohodlnost hraje roli!

3. Nadčasovost předchází trendy

Určitě přemýšlíte správně, pokud si říkáte, že se počítá, když ukážete, že rozumíte módním trendům. Vůbec ve společenských kruzích, kde se na módu hraje. Zároveň by ale žena měla být dámou, na které se pozná, že sice ví, co je trendy, ale bere si z toho jen to, co se jí hodí do jejího nadčasového šatníku. Proto můžete vytáhnout aktuální módní trend, který zkombinujte do elegantní a osobité formy. 

whowhatwear.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram