5 elegantních účesů pro muže

5 elegantních účesů pro muže

Účesy a vlasy jsou všeobecně tématem, které zajímá ženy stejně jako muže. Možná to nebude tak vyrovnané, ale vysvětlení pro to máme - vlasy koruna krásy. 

Vlasy jsou rozhodně jedna z věcí, kterých si všímáme, troufáme si říct, všichni. Takže, pánové, jak to učesat, aby to vypadalo dobře?

Drze

Tohle vás neomrzí. Nejenže to je rychlá záležitost, což je velkým bonusem, ale také je to velice líbivý účes. Jen budete muset skousnout, že je zapotřebí větší množství gelu. Hřebenem už pak jen dočešete do požadovaného tvaru. Skvělé na tomto účesu je, že se opravdu hodí pro muže s různou délkou a strukturou vlasů.

Vlevo, vpravo

Jeden z velice oblíbených pánských účesů. Vypadá elegantně a rafinovaně, takže jak na to? Bude vám stačit malé množství gelu, které použijete do délek. Hřebenem pak učešete na požadovanou stranu a pokud bude potřeba, přidejte gel. Nezapomeňte, že méně je někdy více. Finální podobu upravíte nejlépe prsty.

Hříva

Messy look neznamená, že vstanete z postele a účes je na světe, jak se mnoho mužů mylně domnívá. Je fajn nechat vlasy přirozeně uschnout, ale další péče je nutná. Pokud podobného stylingu chcete dosáhnout, zkuste sprej s mořskou solí. Variabilita je v případě takových vlasů téměř nekonečná. Jednoduše pohoďte na jednu stranu a vyrazte ven.

Klasika

Jeden z nejvíce klasických účesů. Prověřeno léty. Ten tu zůstane ještě hodně dlouho a my to chápeme. Vypadá totiž skvěle, i když by se mohlo zdát, že je trochu pracnější, vyvedeme vás z omylu. Vyznačuje se krátkými vlasy na stranách, se kterými není téměř žádná práce. Dlouhé vlasy vyfoukejte směrem nahoru, použijte pomádu, sčešte a na závěr lehce zafixujte.

Příroda

Kdo se může od přírody pyšnit krásnými kadeřemi, má vyhráno. Jak z nich vytvořit dobře vypadající účes? Sáhněte po spreji s mořskou solí. Bude stačit lehce rozprášit do vlasů a nechat přirozeně uschnout. Vytvoříte tak nedbalý, ale přesto upravený účes.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram