5. ročník Unique Fashion Week (UFW)

5. ročník Unique Fashion Week (UFW)

Unique Fashion Week 2015 je módní projekt, který prezentuje aktuální prodejní kolekce českých i zahraničních návrhářů a módních značek.

A co nejzajímavějšího nás čeká v tomto týdnu módy? Na to se můžete s námi podívat. Moda.cz vám přinese nejaktuálnější informace ze světa Unique Fashion Week 2015. 

ZAHRANIČNÍ HOSTÉ

Simona Barbieri
Italská návrhářka, která nám v Praze představí svoji kolekci pro značku TWIN-SET jaro/léto 2016 a část kolekce podzim/zima 2015

Caroline Scheufele
CEO společnosti Chopard bude v Praze prezentovat šperky Chopard a podpoří tak charitativní Gala večeři, kterou pravidelně organizuje super modelka Petra Němcová a nadace Happy Hearts Fund. Tento Gala večer se uskuteční 25. září v paláci Žofín. UFW významně tuto nadaci podporuje společně s Petrou Němcovou, která se zaměřuje na pomoc v oblastech, které byly postiženy přírodní katastrofou. Od roku 2012 se podařilo vybrat částku přesahující 3 800 000 Kč. 

Stefanel Rosso a Andrea Rosso 
Bratři Andrea a Stefanel budou mít přednášku na téma kreativita, marketing a byznys v rámci projektu Czech Fashion Accelerator v sobotu 26. září od 14.25 ve Slovanském domě. Dobrou zprávou je, že přednáka je přístupná veřejnosti. 

Na programu nás zaujal Black card. Je to tradiční soutěž pro mladé a talentované návrháře, kdy jedinou podmínkou je věk do 30 let. O vítězi rozhoduje odborná porota sestavená s módních návrhářů a renomovaných módních novinářů. Z minulých ročníků to byli Lukáš MacháčekDenisa Dovalová a Jindra Jansová. Všichni tři se velmi dobře etablovali na české módní scéně. Letošní vítězkou se stala Barbora Kubíčková, která s loňskou vítězkou Denisou Doválovou předvede svoji kolekci v neděli 27. září ve 12:30 hodin ve Slovanském domě. 

DOPROVODNÝ PROGRAM

Projekt Czech Fashion Accelerator navazuje na projekt FASHION LAB, který UFW připravil pro ateliéry vysokých škol a jako první přinesl konfrontaci 4 ateliérů vysokých škol formou módních přehlídek. CFA proběhne v sobotu 26. září od 12 do 16 hodin ve Slovanském domě. Hosty těchto diskuzí na téma marketing, kreativita a byznys budou Andrea a Stefano Rosso, Beata Rajská, Ladislav Blažek a Eugenio Bramerini. 

POP-UP STORE ČESKÝCH NÁVRHÁŘŮ
Unique Fashion Week připravil Pop-up store českých návrhářů Ivany Mentlové, Jiřího Kalfaře, Lenky Štěpánkové, Denisy Dovalové, Josefín Bakošové, Mi fashion label, 27. jewellery. Nenechte si ujít UFW POP UP českých návrhářů, který se bude konat od 21. září do 4. října v koncept storu GOOD DEAL- THE ADDRESS IDEA v Pařížské ulici 22.

 

UNIQUE FASHION  WEEK 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram