5 tipů, jak vybrat ten pravý diář

5 tipů, jak vybrat ten pravý diář

Ještě jste to také nestihli? Nevadí, nebudete první ani poslední. Mnozí z nás pořizují diáře a kalendáře na rok 2020 až v průběhu ledna, někdy i února… Přinášíme vám pět tipů, na co se při výběru toho své dokonalého diáře zaměřit.

Ať už budete preferovat diář, který si vezmete všude s sebou nebo vám chybí spíš stolní kalendář, do kterého si vše potřebné naplánujete, zkuste se před jeho koupí zaměřit na pár základních bodů. Díky tomu vám bude tento malý kancelářský pomocník sloužit o to lépe.

Rozložení

Denní, týdenní či snad měsíční? To záleží na tom, jestli jste zvyklí psát si hodně poznámek a bodů, které vám při zpětné vazbě na danou schůzku připomenou důležité informace. Nebo raději hodnotíte celý týden hezky přehledně na jedné dvoustránce? Pak víte, že týdenní kalendář i diář budou tou pravou volbou.

 

Velikost

Vezměte v úvahu, že s sebou svůj diář budete chtít nosit, ale i to, že bude díky vašim poznámkám dost velký a těžký. Velikosti A5 nebo dokonce A6 budou ideální na cesty, zatímco větší formáty spíše nechávejte na jednom místě v kanceláři, kde je vždy najdete. V takovém případě totiž velikost ani hmotnost nejsou velká starost.

 

Styl

Chcete své budoucí dny a týdny plánovat stylově? Záleží vám na tom, jakou barvu bude obal diáře mít, nebo jaké bude jeho vázání? A co teprve barevné detaily uvnitř náplně… Styl diáře je rozhodně velmi důležitým bodem při jeho výběru!

 

Cena

Kupujete diář pro sebe a můžete si na něj vyčlenit malinko více peněz nebo vám jde o koupi diářů pro své zaměstnance a máte pouze omezený rozpočet? Cena je rovněž velmi důležitým faktorem, u sebe však udělejte výjimku a kupte si diář či kalendář, který vás bude po celý rok v určitém smyslu bavit.

 

Něco navíc

Budete-li po svém diáři požadovat něco navíc, jako třeba záznamy o svých cílech a projektech, seznamy úkolů, zpětnou vazbu či určitý plánovač vlastního života/roku, pak vás moderní diáře nadchnou. Mají spoustu vychytávek navíc, které vás budou bavit. Stylové plánovací diáře najdete naBella Rose.

bellarose.cz

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram