5 tipů na outfit, pokud nesnášíte večerní klasiku!

5 tipů na outfit, pokud nesnášíte večerní klasiku!

Znáte to... jdete na večeři, party či drink a musíte se nějak obléct. Jenže, co když fakt nesnášíte klasické party šaty nebo černé kalhoty a nejraději byste si vzala jednoduché džíny? Proč ne! Jde jen o to, obléct je vhodně a stylově.

Ne každý holduje šatičkám, a proto volí pohodlnější variantu, jako jsou třeba džíny, které si většina lidí nadmíru oblíbila. Je to tím, že jsou příjemné a pohodlné a výhoda je, že se dají krásně kombinovat a vy budete vypadat skvěle. Navíc budete v tom, co máte ráda. Občas je však potřeba to pojmout trochu jinak, než je tomu během dne, takže pokud hledáte oblečení s nápadem, které je zároveň jednoduché, tak s námi se vám to určitě podaří. 

Džínová elegance

Jeanne Damas dokazuje, že někdy vypadá elegantně i to, do čeho byste to rozhodně neřekla. Kombinace tmavých slim džín s draze vypadající bílou halenkou, černými lakovanými lodičkami, červenou mini kabelkou a červenou rtěnkou. Jednoduchý pařížský styl, co říkáte?

Módní diva

Tiffany Hsu prostě ví, jak na to. Stylová hvězda ukazuje, jak nosit roztrhané džíny, které možná vypadají trochu uvolněně, ale zároveň sexy. Flitrované šaty s odhalenými rameny zastrčené do džín a vzadu přesahující v kombinaci s metalickými zrcadlovými lodičkami jsou módní a stylové.

"Móda je to, co vám návrháři nabízejí čtyřikrát do roka. Styl je to, co si sami vyberete."

Lauren Hutton

Šaty přes džíny

Šaty přes džíny byl jeden z největších trendů street style, který jsme mohli vidět během Londýnského Fashion Weeku a jednoduše ho nemůžeme vymazat z hlavy. Jedná se o ideální variantu, která je vhodná pro ty, co se nerady oblékají. Jak se sladit? Inspirujte se na fotografiích.

Sexy ramínka

Odhalená ramena jsou v kurzu a my jim nedokážeme za žádnou cenu odolat. Hedvábně lesklá halenka spárovaná s tmavými džíny je jednoduchá a romantická. Rosie Huntington-Whiteley sluší snad všechno a v růžové je sladká jako cukrová vata.

Je překvapivé, jak jeduché je se obléct pohodlně a zároveň stylově, co myslíte?

 

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram