5 věcí, které nesmí chybět v pánském šatníku

5 věcí, které nesmí chybět v pánském šatníku

Také nemáte rádi zdlouhavé nakupování, kdy bloumáte po obchodech a vlastně ani pořádně nevíte, co byste si měli koupit? Právě proto jsme si pro vás připravili následující seznam. Najdete tu 5 základních stavebních kamenů, na kterých může v klidu stát každý správný pánský šatník.

Jednoduché tričko

Minimalistickým, dobře střiženým tričkem bez potisku nemůžete nikdy nic zkazit. Naopak: hodí se ke všemu a téměř na jakoukoli příležitost. Zapomeňte však na jakékoli ozdůbky v podobě zipů, kapsiček nebo nášivek – čím jednodušší, tím lepší. Z barev vybírejte ty neutrální, tedy bílou, černou, šedou nebo námořnickou modrou.

Košile

Čas od času se všichni dostaneme do situace, kdy je potřeba být za elegána. Ta správná univerzální košile by rozhodně měla mít dlouhý rukáv, měla by být dobře střižená a rozhodně jednobarevná. Pro univerzální příležitosti si pořiďte ideálně jednu bílou a jednu černou košili.

Svetr nebo mikina

Mikiny i svetry oceníte na podzim a na jaře jako praktickou vrstvu oblečení, v zimě se pak budou hodit jako mezivrstva mezi trikem a kabátem. V ideálním případě si pořiďte jeden kousek od každého: mikinu k ležérnějším a sportovněji laděným outfitům, svetr pak k těm formálněji laděným. Nezáleží, zda si vyberete model přes hlavu nebo se zapínáním. Důležitá je opět decentní barevnost i střih. Zajímavé svetry naleznete na Bolf.cz.

Džíny

Džíny jsou nestárnoucím evergreenem v šatníku mužů i žen bez rozdílu věku. Není důvod se domnívat, že by tomu v budoucnu mělo být jinak, proto se investice do dobře padnoucích a kvalitně střižených džínů vyplatí. Ačkoli jsou k dostání v bezpočtu barevných variant, doporučujeme vám vsadit na klasiku – tedy na světle nebo tmavě modré.

Oblek

Jen málokteré oblečení činí muže pro ženy tak přitažlivými, jako je právě oblek. Nejdůležitější je v tomto případě kvalitní střih, který vám bude sedět. Z barev vybírejte raději mezi tmavou klasikou: od černé a antracitové až po námořnickou modř.

Zdroj: Bolf.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram