5 voňavých hitovek, které ve vás probudí jaro

5 voňavých hitovek, které ve vás probudí jaro

Pár teplých dnů nás nalákalo, abychom konečně vytáhli tenisky, jarní šaty i kabátky. První jarní paprsky zlepšují náladu a dodávají nám chuť zkoušet něco nového. Probuďte se ze zimního spánku díky nové přírodní vůni. Máme pro vás 5 voňavých hitovek letošního jara.  

Balm Balm Single Note MANDARINE Eau de Parfume

Zábavná, hravá, radostná. Přesně taková je přírodní toaletní voda Balm Balm. Nese jedinečný voňavý tón esenciálního oleje a alkoholu z ryzího obilného zrna. Vůně nabudí váš temperament a dodá pozitivní energii. Je 100% organická, netestovaná na zvířatech a „carbon neutral“, což dosvědčují certifikáty COSMOS Organic od Organic Soil Association a Leaping Bunny.

Balm Balm - Single Note MANDARIN Eau de Parfum 750 Kč

 

Walden See the Moonlight

Stejně jemný a lehký jako průsvitné měsíční světlo. Luxusní přírodní parfém od Walden se stane nezbytnou součástí vaší kabelky. Nejdříve z něj cítíte svěží tóny bergamotu, které následuje květinová vůně jasmínu s náznaky růže. Nakonec se objeví vzácné santalové dřevo a exotický ibišek. Co dodat? Snad jen, že se vyrábí ze 100% přírodních absolutů, pryskyřic a éterických olejů.

Luxusní parfémy Walden 1. 940 Kč

 

Les Fleurs de Bach Parfémová voda unisex Šťastný den

100% přírodní toaletní voda s názvem Šťastný den vám navrátí fyzickou i psychickou pohodu. Jemnou podmanivou vůni ovládají svěží tóny mandarinky, teplé tóny cedru a santalového dřeva. Les Fleurs de Bach neboli tzv. Bachovky propojují luxusní vůně a aromaterapii – provoní váš den, ale také působí na duši a harmonizují lidskou psychiku. 

Les Fleurs de Bach 920 Kč

 

Dulcia Olejový parfém Smyslná

Ženství. Smyslnost. Sebevědomí. Elegantní a jemně orientální tóny bergamotu, ylang ylang, růžového dřeva, levandule, šalvěje a skořice ve vás probudí vnitřní bohyni. Díky luxusnímu kuličkovému aplikátoru jednoduše nanesete pár kapek na zápěstí, na krk a za uši.

Dulcia Olejový parfém Smyslná 490 Kč

 

Balm Balm Dárkový set 5x5 ml Single Note

5 lahviček s 5 originálními vůněmi, které můžete používat samostatně nebo libovolně kombinovat podle nálady. V každé lahvičce se skrývá 5 ml prvotřídního organického parfému. Zahalte se do osobitých tónů bergamotu, mandarinky, levandule, ylang ylang či pelargonie. Nebo je zkombinujte a vytvořte si vlastní jedinečnou vůni. 

 Kombinace parfémů Balm Balm - 489 Kč

ladybio.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram