501®: Číslo, které vše změnilo

501®: Číslo, které vše změnilo

Příští rok oslaví Levi’s® 150. výročí ikonických 501® džínů. Tento kus oblečení symbolizuje trvalou módní stálici, ze které se stala globální ikona s velmi bohatou historií.

Jejich zapínání na knoflíky, rovný střih a červený štítek na zadní kapse se s lety nemění a zůstávají stejné, přesto ale na nich poznáte kulturní a stylistické trendy doby, ve které byly vyrobeny. Toto jaro to jsou 90. léta a jejich nezapomenutelné bokové a uvolněné střihy, v tomto případě tedy Levi’s® 501® ‘90s džíny Levi’s® 501® ‘90s šortky. 

Aby příští rok oslava výročí opravdu stála za to, už letos se na počest 149 letům denimové ikony spojil Levi’s® s pěti vizionáři, jejichž styl a příběhy ztělesňují 501®džíny a dal jim nové kampani prostor vzdát jim hold. Vlastní styling klasických 501® Original, 501® ‘90s džínů a šortek a v neposlední řadě i vintage modelů 501®s z Levi’s® ​​Secondhand se chopili:  herečka Barbie Ferreira z dnes už kultovního seriálu Euphoria, designér, herec, model a zakladatel legendárních A$AP Mob, A$AP Nast; modelka a podnikatelka Hailey Bieber; DJka korejského původu žijící v Berlína, producentka a kulturní ikona Peggy Gou; na závěr atlet, filantrop a aktivista Marcus Rashford.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram