7 klíčových svatebních trendů pro podzim 2018

7 klíčových svatebních trendů pro podzim 2018

Zvažujete výběr svatebních šatů? Nechte se inspirovat celosvětovými podzimními trendy!

Podzimní sezóna svatebních šatů byla ovlivněna tento rok hned několika událostmi. V popředí stojí významné svatby anglické šlechty Meghan Markle, která se do královské rodiny přivdala a princezny Eugenie, která už šlechtičnou byla. Celý svět se zatajeným dechem sledoval, co budou mí obě nevěsty na sobě. Tím se nechali ovlivnit i návrháři a svatební salóny. Mnoho nevěst se chce slavným šlechtičnám podobat nebo se nechávají jen trochu inspirovat. Změny mohou být ve svatební módě poněkud pomalé od sezóny k sezóně, ale tento rok se pyšní hned 7 populárními trendy pro podzim 2018. 

Lodičkový výstřih

Střídmý výstřih ve stylu lodičky neodhalí na svatebních šatech mnoho, ale spolu s vypasovaným korzetovým vrškem může působit i tak svůdně a překrásně.Elegance sama se vrací do podzimní sezóny svatebních rób, a je to příjemná změna od vyzývavých výstřihů nebo šatů naprosto bez rukávů či ramínek. 

Pelerína

Kouzelně působí jemná krajková pelerína nebo organza, která může posloužit i k zahalení nebo jen jako doplněk. Pokud bude v chladnějších měsících z teplejšího materiálu jako kožichu, tak krásně zahřeje v každém počasí. Na výběr jsou krátké nebo dlouhé. Tajemně i pohádkově působí v jakékoliv verzi.

Barevné výšivky

Květinové motivy se pomalu dostávají mezi favority netradičního zdobení na jinak čistě bílých šatech. Vyhledávanými jsou pro svou unikátnost a často ruční práci. Jemné ozvláštnění svatebních šatů je nenásilným vnesením trendu i nadčasovosti do jinak jednobarveného designu. Milovnice bohémského stylu jistě zajásají.

Krátký top a sukně

Orientální styl svatebních šatů je k vidění již několik sezón, ale až tento podzim se na něj klade větší důraz. Díky popularitě na sociálních médiích prostřednictvím nevěst na plážích nebo exotických místech s vypracovanými postavami.S vrškem se dá pohrát jak ve střihu, tak materiálech. Sukně může tak zůstat jednoduchá.

Bílý oblek

Ženy se smyslem pro mužskou eleganci a láskou ke kvalitnímu obleku nemusí tento podzim oblékat stovky spodniček ani korzet. Mohou si nechat na míru ušít dokonale padnoucí bílý oblek. Nosí se sebevědomě a s minimem doplňků. Mnoho návrhářů a renomovaných značek svatebních šatů se začalo o oblek zajímat, a poté i produkovat ty nejluxusnější ženská svatební saka a kalhoty pod sluncem.

Bez výstřihu, bez rukávů

Vysoký střih překrývající lícní kosti je elegantním projevem dospělé nevěsty, která je ztělesněním půvabu, vkusu a vybranosti. Ladný střih šatů bez rukávů dává průchod vyniknout nevěstině přirozené kráse, účesu a vypracovaným pažím. Tradiční silueta šatů se sukní do A, nebo rovnou či s vlečkou je oblíbenou variantou pro slušivý formální vzhled. 

Výrazné rukávy

Krajkové, z organzy nebo vyšívané rukávy vévodí hned několika střihům šatů u mnoha návrhářů. Výrazné prvky na celých rukávech nebo jen u výstřihu jsou čerstvou novinkou mezi trendy u svatebních šatů a jsou neokoukaným detailem. Důležitým prvkem je celkem strohý nebo jednoduchý střih šatů celkově, aby rukávy mohly vyniknout. 

Zdroj; vogue.au, pinterets.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram