7 skvělých knih, které nesmíte v lednu vynechat

7 skvělých knih, které nesmíte v lednu vynechat

Leden je ideální měsíc pro čtení. Jaké novinky letos vychází? Fascinující příběhy, romantické zápletky, módní inspirace, zajímavá místa nebo nejrůznější triky z online světa. Toto vše na vás čeká v dnešním článku.

Začíná ten nejlepší čas na nová předsevzetí, a to může znamenat i více číst. Pomalu se vytrácí kouzlo knih a my to chceme zachovat. Je libo módní novinky, romantiku nebo cestovatelské tipy? Rozšiřte svoji knihovničku a dejte nám vědět, která se vám líbí nejvíce.

Jak žít neustále šik; Tish Jettová

V knize autorka popisuje, proč jsou Francouzsky nejen dokonalé ženy v domácnosti, skvělé hostitelky, ale zároveň i stylové ikony. Dočtete se zde návod, jak se stát typickou Francouzkou od perfektně prostřeného stolu, výtečného jídla po uspořádání skříně a vhodného šatníku. Kniha je navíc s krásnými barevnými ilustracemi, které vás budou bavit.

Osvobozená móda; Margret Greinerová

Kniha je o fascinujícím životě módní návrhářky Emilii Flögeové. Neobyčejná a úspěšná žena se svou vlastní vizí, která se nebála ozvat. Ve Vídni kolem roku 1900, ještě před slavnou Coco Chanel, vytvořila průkopnický módní styl, který nadobro vysvobodil ženy z korzetů.

Jak na sociální sítě; Michelle Losekoot & Eliška Vyhnánková

Zaujmi – naslouchej – vyprávěj – vyhodnocuj. Základní principy, které musí ovládat každý, kdo chce být na sociálních sítích úspěšný. V knize se dočtete nejnovější trendy, aplikace a marketingové tipy. V knize objevíte i různé příklady a k tomu všemu se i dobře pobavíte.

Prázdniny v Evropě; Ladislav Zibura

Dobrodružná kniha od mladého autora, který ukazuje, že cesta stopem se vyplatí. Objevíte s ním krásná místa Evropy a dozvíte se, jak žijí místní lidé a jak vypadá náš rozmanitý kontinent. Pokud máte rádi humor a dobrodružství, pak je tato kniha přesně pro vás. 

Kavárna v Kodani; Julie Caplin

Romantický příběh o lásce a cestování, který vás dojme. Úspěšná manažerka Kate má dokonalý život i dokonalého přítele. Pouze do doby, než ji zradí a ukradne její pracovní nápady, díky kterým povýší místo ní. Kate chce všem dokázat, že není mladá a nezkušená, a tak se vydává na PR výlet do Kodaně. Zprvu je otrávená, ale nakonec ji krása Kodaně a dánský způsob života okouzlí.

Krásná tvář; Michaela Dombrovská & Lucie Van Koten

Krásná tvář přináší praktické rady a mnohaleté zkušenosti obou autorek. Naleznete v ní ukázky, fotografie, návody, vyjádření odborníků i osobní příběhy. Poskytuje komplexní návod na zdravý způsob života, obličejové jógy a přírodní cestu ke kráse.

Méně mít, více žít; Klára Haunerová

Kniha vypráví o osobním příběhu autorky a její cestě k minimalismu. Zabývá se v ní nejen tříděním věcí, ale také se zamýšlí nad sociálními sítěmi a jejich mocí nad našimi životy. Zvolte si nový životní styl a buďte díky minimalismu šťastní. Jak už napovídá název knihy: Méně mít, více žít!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram