7 tipů na dárky ke Dni otců

7 tipů na dárky ke Dni otců

Den otců už se blíží, tak pokud chcete i vy překvapit a hlavně potěšit svého tátu, nechte se inspirovat tipy na dárky, které jsme vybrali.

foto: pexels.com

Oslavu Dne matek máme již za sebou, ale neměli bychom zapomínat, že svůj svátek slaví i naši tatínkové. Den otců letos připadá na 20. června, a i když tento svátek vznikl v Americe, myslíme si, že je to skvělý nápad, jak poděkovat všem tatínkům. Přestože je máme rádi a oceňujeme po celý rok, tento den je skvělou příležitostí, jak jim prokázat lásku navíc. A malý dárek je ideálním způsobem, jak to nejlépe vyjádřit.

Dali jsme pro vás dohromady několik tipů na dárky, které na Den otců potěší nejednoho tátu.

1. Rad Dad - ručně vyráběný balíček, který potěší tělo i mysl. Po náročném dni ocení každý táta osvěžující koupel. (prodává Lush, 580 Kč)

2. Holící sada Zew Wet - klasika, která potěší nejednoho muže. Vše pro perfektní péči o vousy. (prodává notino.cz, 2799 Kč)

 

3. Bagind Makye - hnědá kožená brašna na notebook s nastavitelným popruhem, který bude skvělým doplňkem nejen při cestě do práce. Můžete nechat navíc na brašnu vyrazit inciály. (prodává bagind.cz, 2790 Kč)

4. Terč se skříňkou Harrows - kdo si hraje nezlobí a věřte, že z takového dárku bude nadšený každý muž. (prodává insportline.cz, 2990 Kč)

5. Double Joy - za propojením technologických inovací a sexuálního zdraví stojí značka Satisfyer, takže když už jsme u těch her a chcete-li potěšit otce svých dětí... Kdo by odolal? (prodává satisfyer.com, 1031 Kč)

6. Dior Homme - vůně jejíž tváří se stal Robert Pattinson. Váš táta možná není největším fandou Stmívání, ale tuto smyslnou a lehce dřevitou vůni si rozhodně zamiluje. (prodává notino.cz, 2115 Kč)

7. Best Dad - posledním tipem je maličkost, která vždy minimálně vykouzlí úsměv na rtech. (prodává marksandspencer.com, 329 Kč)

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram