8 módních influencerů, kteří by vám v roce 2018 neměli uniknout

8 módních influencerů, kteří by vám v roce 2018 neměli uniknout

Influenceři, nebo také určitým způsobem internetové „hvězdy“, ovlivňují názory, postoje i módní vkus tisíců, ne-li dokonce milionů lidí na světě. Kteří budou v roce 2018 mezi nejoblíbenějšími?

Ze skromných módních blogerů se často ze dne na den stanou módní influenceři, které sledují statisíce lidí. Díky svému jedinečnému vkusu a způsobu předání své myšlenky s důvtipem a nadsázkou dokážou tito lidé, nejčastěji pomocí Instagramu, rozjet skutečnou kariéru. A co si z toho můžeme vzít my? Inspiraci, kam se vydat na dovolenou, jak tam je, co si obléct na sebe a co si vzít s sebou na čtení. Tito lidé nám totiž poradí naprosto všechno.

Se kterými influencery si rozšíříme své obzory v roce 2018? Mnozí z nich již pracují se známými designéry, značkami nebo s určitými publikacemi. Je nejvyšší čas je začít sledovat…

Anwar Hadid

Yolanda Foster přivedla na svět tři nadherné lidi. Gigi a Bellu Hadid, které známe snad všichni. Jejich bratrem je právě Anwar, který se rovněž stal modelem a ve svých 18 letech začíná kariéru v módním průmyslu. Má za sebou kampaně pro značky, jako jsou Hugo Boss, Tommy Jeans, nebo se prošel po módním mole pro značku Moschino. A kdo by si nevšiml jeho stříbrného doplňku?

 

Candela Pelizza

Candela se narodila v Argentině a je jednou ze sester dvojčat, které přišly do Milána, když jim bylo 17 let. Netrvalo dlouho a objevily se v italské Vogue. Pelizza procestovala pořádný kus světa, vdala se za architekta Fabio Novembre a usadila se v Miláně. Má dvě děti, je skvělou mámou a rozhodně má perfektní módní vkus. Červené rty, vintage maxi šaty a spousta pruhů, to je Candela Pelizza!

 

Federico Spinas

Italský chlapec, který se již zapsal pod jmény Dolce & Gabbana, Versace, Giorgio Armani i Vivienne Westwood. Zatím nemá příliš známý obličej, ale co není, může být…

 

Hannah Donker

Dvaceti pětiletá modelka je často nazývána „víkendovou múzou“, a to díky její hlavní roli v hudebním klipu „Secrets“. Hannah se objevila na obálce Kanadské ELLE a ve velké kampani značky Garnier. Donker miluje jógu a nejvíc si libuje bez make-upu.

 

Lori Harvey

Lori ve svých dvaceti patří mezi další vlnu potomků celebrit. Je totiž dcerou televizní hvězdy Steve Harveyho. Malou spolupráci si zapsala pro značku Dolce & Gabbana, a to hned třikrát při jejich přehlídkách. V Paříži při příležitosti Bal des Debutantes oblékla šaty Elie Saab a moc jí slušely.

 

Miquela Sousa

Známá jako Lil Miquela je instagramovou fanatičkou, modelkou a hudebnicí z Kalifornie. Pět set tisíc sledujících vypovídá o její oblíbenosti. Miluje avantgardní make-up a dává svým fanynkám různé typy jak a kdy co nosit.

 

Madelynn Furlong

Madelynn má svůj blog s názvem Wide Eyed Legless ze zasněženého Minneapolis. Má svůj osobitý minimalistický styl a jednoduchý přístup k designu. Madelynn je blogerkou, která přináší svěží tvůrčí obsah v rámci svých sociálních sítí, se spoustou přírody, ale zároveň s notnou dávkou módních trendů z města.

 

Sadie Sink

Zrzka z Texasu má rozhodně co říct. Poslední roky tráví na Broadwayi natáčením filmů a seriálů, můžete ji znát například z Netflix. Nyní žongluje se střední školou a kampaní u Miu Miu. Sink si v mezičase stihla střihnout obálku magazínu W a to je jen velmi úzký výběr jejich úspěchů. Mrkněte na její IG, třeba se zalíbí i vám…

instagram.com ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram