ABOUT YOU FASHION WEEK V MILÁNĚ, CO SE CHYSTÁ?

ABOUT YOU FASHION WEEK V MILÁNĚ, CO SE CHYSTÁ?

Co je připraveno pro AYFW 2022 v Miláně? 17 módních přehlídek,  mezinárodní celebrity, jako je Heidi a Leni Klum, Alessandra Ambrosio, Michelle Hunziker, Khaby Lame, Lourdes Leon a další významné  osobnosti. Jednoznačně světová show.

Kdy, kde a jak

Již zbývá jen pár dnů do zahájení prvního mezinárodního ABOUT YOU Fashion Weeku (AYFW), který  se uskuteční od 20. do 24. září 2022. Módní komunita se může těšit na pětidenní zážitek - unikátní  produkci módní přehlídky About You a 16 přehlídek dalších značek v oblasti Zona Farini v Miláně  podle motta „Welcome to the unexpected“. Na červeném koberci a v prvních řadách jsou očekávány  četné mezinárodní celebrity a tvůrci obsahu. Letošní první mezinárodní Fashion Week About You uvítá v Miláně více než 8 000 hostů, mezinárodních celebrit a tvůrců obsahu, se můžete těšit na extravagantní kombinaci módy, hudby, tance a zábavy. Cílem akce je  překvapit všechny příznivce AYFW, zažít módu novým způsobem a předat inspirující zkušenosti. 


Zdroj: se svolením About You

Epická lokace

Za tímto účelem bylo ve spolupráci s přední světovou kreativní agenturou Villa Eugénie vytvořeno něco  bezprecedentního: koncepční prostor AYFW Village charakterizovaný jedinečným prostředím, které díky  originálnímu architektonickému designu připomíná skutečnou vesnici. Místem konání této akce je milánská  rozsáhlá lokalita Zona Farini o rozloze 15 000 m2, kde se dosud nikdy nekonala žádná módní přehlídka.  Tato obvykle prázdná oblast se díky důmyslně navržené kontejnerové architektuře prostoru změnila k  nepoznání. Střed AYFW Village zabírá úchvatná, 20 metrů vysoká lešeňová věž, kolem níž je kruhovitě rozestavěná kontejnerová architektura. Hostům, VIP a tvůrcům obsahu pozvaným z celého světa budou  nabídnuty výjimečné zážitky se značkami, originální prezentace produktů s individualizovanou tvorbou,  bary s občerstvením, odpočinkové salónky a DJ hudební produkce. K nedostižné atmosféře této akce opět  výrazně přispěje speciálně zbudovaný TikTok Corner, který návštěvníkům předvede své umění. Každý prvek je navržen tak, aby návštěvníky vtáhl do svého světa.

Virtuálně na místě

Pro zpřístupnění této unikátní příležitosti co největšímu počtu návštěvníků lze nyní získat vstupenku Day Pass do AYFW Village na webu www.aboutyou-fashionweek.com: prvních 150 registrací obdrží QR kód a  Day Pass. V digitální oblasti, což je vždy nezbytnou součástí akcí ABOUT YOU, se vytváří další obsah pro  sociální sítě do všech kanálů, aby ti, kteří se nemohou zúčastnit osobně, mohli vše sledovat digitálně. Módní  online obchod navíc spoléhá na skutečné a známé mezinárodní tvůrce obsahu, kterými je například: Stefanie Giesinger, Polly & Pamy, Marc Forné, Millane Friesen, Laura Giurcanu, Sarina Nowak, Anh Poenix nebo Clara.Tito digitální tvůrci vezmou své sledující virtuálně s sebou a předvedou jim AYFW ze svého pohledu a  perspektivy. 


Zdroj: se svolením About You

Jak nakupovat

Letos se všichni milovníci módy mohou opět těšit na exkluzivní show živého nakupování. Na těchto denních  přehlídkách pořádaných značkami a idoly si mohou zákazníci ABOUT YOU zakoupit modely z mola přímo v online obchodě. Můžete se těšit na show živého nakupování z módních přehlídek About You, adidas by Stella McCartney, HUGO, LASCANA, Puma a spousty dalších.  

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram