Adidas a The Farm Company stvořili kolekci přímo z divoké Amazonie

Adidas a The Farm Company stvořili kolekci přímo z divoké Amazonie

Vodopád, les, širé nebe a domorodci. To jsou základní stavební prvky kolekce adidas a The Farm Company. Přesně na rozmezí mezi městským životem a nezkrotnou Amazonií.  

Podobná kolekce už jednou ze spolupráce The Farm Company a adidas vzešla. Pro jaro 2015 jsme svědky další, koncepčně velice podobně pojaté. Vůbec to ale nevadí, minulá kolekce byla úspěšná, tak proč nepostavit ve stejné koncepci ještě jednu? Lookbook, ve kterém je kolekce zachycena, je znovu focen v divokém lese uprostřed bájné Amazonie. A to je něco pro dobrodruhy!

 

Brazilská značka The Farm Company moc dobře ví, jak se této spolupráce zhostit a v adidas kolekci tak využívá typických znaků tamní přírody - vodopádů, živé zeleni v lese, zapadajícího slunce a širého moře. Tyto prvky, které jsou v pozadí kolekce nás kolébají v tak trochu snovém světě. A nechají vyniknout celou kolekci, která z této kolaborace vznikla.

  

 

Sportovní kolekce adidasu je střižena v moderních úzkých liniích, které tvoří jak mikiny, tak i kalhoty. Všem modelům vévodí dva atypické vzory, tím prvním je černobílý potisk. Působivé na něm je, že opravdu čerpá z tradičních kreseb indiánů. Druhým motivem je pak vícebarevná smršť, která svým vzhledem lehce směřuje ke klasické kolekci adidas Originals.  

 

Zdroj: oficiální zastoupení adidas pro ČR

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram