AKTUÁLNĚ: Chanel uvede vlastní plavky a lyžařské oblečení

AKTUÁLNĚ: Chanel uvede vlastní plavky a lyžařské oblečení

Karl Lagerfeld je umělcem bez hranic. Rozhodl se značku Chanel posunout ještě dál. Jako cestu vidí vlastní lyžařskou kolekci a plavky.

Karl Lagerfeld se rozhodl zapůsobit na svět dvěma dalšími kolekcemi - Coco Neige a Coco Beach. Jak názvy jednoznačně vypovídají, první kolekce se soustředí na zimní oblečení (neige= francouzsky sníh) a druhá na plážovou módu. “Máme okolo třiceti obchodů blízko u moře a během letních měsíců, jako je červen a červenec, když města jako Cannes, Nice, Capri nebo Barcelona žijí, naše obchody mají naskladněné zimní kolekce,” popsal dosavadní stav prezident módy Chanel Bruno Pavlovsky. To se změní. Právě v těchto měsících totiž do obchodů zamíří letní kolekce Coco Beach plná plavek, přehozů přes plavky, espadrilek a denimových kousků. Konkrétně se dostane do 26 obchodů. "Tyto taktické kroky jsou navržené tak, aby lépe uspokojovaly potřeby našich zákazníků," doplnil Pavlovsky.

Zimní kolekce Coco Neige přijde do prodeje v srpnu spolu s podzimní módou. Je složená z technicky dobře provedených kousků na lyžování i casual módy. Zároveň prezident značky zdůraznil, že Karl Lagerfeld se na obou kolekcích plně podílel: "Nejedná se o druhořadé kolekce. Jejich přípravě byla dána úplně stejná energie."

wwd.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram