Aktuálně: Kendall Jenner nejlépe placenou modelkou, J.Crew zavírá obchody a tenisky Chanel

Aktuálně: Kendall Jenner nejlépe placenou modelkou, J.Crew zavírá obchody a tenisky Chanel

Poslední listopadový díl novinek z módního světa přináší pohled na nové tenisky Chanel a Pharell Williams, poví vám, kdo je nejlépe placenou modelkou světa i to, že značka J.Crew zavírá další obchody. 

Po 14 letech, kdy uznávaná Gisele Bundchen kralovala žebříčku nejlépe placených modelek světa, byla definitivně sesazena. Na prvním místě ji nahradila Kendall Jenner. Na listu časopisu Forbes pro rok 2017 se tak Gisele zařadila až za Kendall s rozdílem více jak 4 miliónů dolarů! Kendall Jenner vydělala 22 miliónů dolarů, zatímco Gisele Bundchen 17,5. Sympatická Karlie Kloss byla v žebříčku sedmá a Bella Hadid devátá. 

Ve třetím čtvrtletí 2017 společnost J.Crew opět prodělala - její zisky se snížily o pět procent. Na tiskové konferenci uvedl CEO J.Crew Jim Brett, že zavřou více obchodů, než původně plánovali. Místo 20 se bude jednat o 50 poboček! Byť se značka odvolává na digitalizaci a přechod na online jako důvod změn, o ničem takovém na konferenci už nehovořila.

Svět se dočkal očekávaných tenisek Chanel ve spolupráci s Pharellem Williamsem. Cena tenisek je v přepočtu 25 tisíc korun, ale jedná se o limitovanou edici - bylo vyrobeno pouze 500 párů. Prnví, který je obul a ukázal se s nimi na veřejnosti, byl zpěvák Justin Timberlake. 

instagram.com ; fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram