Aktuálně: Serena Williams se vdala v McQueen šatech, Miranda Kerr znovu těhotná, CK pop-up store

Aktuálně: Serena Williams se vdala v McQueen šatech, Miranda Kerr znovu těhotná, CK pop-up store

Serena Williams má za sebou svatbu v nádherné róbě od Alexandera McQueena, Miranda Kerr čeká další miminko a jak vypadá zboží ve vánočním Calvin Klein pop-up storu? 

Serena Williams a Alexis Ohanian se vzali. Nevěsta oblékla šaty od módního domu Alexander McQueen, které pro ni speciálně vytvořila hlavní kreativní ředitelka Sarah Burton. “Letěla jsem za Sarah do Londýna a nakonec si zamilovala širokou sukni, která je naprostý opak toho, co jsem si představovala, že si vyberu," popisovala Serena pro Vogue.

Modelka Miranda Kerr je v očekávání druhého potomka. Oznámení o těhotenství přichází šest měsíců po svatbě se zakladatelem Snapchatu Evanem Spiegeli. Bude to jejich první společné dítě. Kdy by se miminko mělo narodit, známo není. 

Calvin Klein se dal dohromady s Amazon Fashion a v New Yorku a Los Angeles postavil na Vánoce vlastní pop-up store. V nich jsou k prodeji klasické modely spodního a nočního prádla Calvin Klein. Co je na nich nevšedního, je absence cedulek s cenou. Každé zboží má pouze kód ke skenování, zákazník však cenu před nákupem nepozná. 

Getty images; vogue.com; fashionista.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram