Aktuálně ze světa módy: bralette Victoria's Secret a Pre-Fall Jimmy Choo

Aktuálně ze světa módy: bralette Victoria's Secret a Pre-Fall Jimmy Choo

Zatímco v Americe si pro nás Victoria's Secret přichystala letní kampaň plnou prádla a opálených těl, Jimmy Choo už je naladěn v Pre-Fall atmosféře.

Victoria's Secret nazvala svou nejnovější kolekci tenkých bralette podprsenek Sexy Little Things. Kampaň je nafocená venku na pláži v typickém duchu značky - hodně modelek, hodně barev, střihů, úsměvů a pohoda sálající na vás z každé fotky! Kromě bralette kolekce obsahuje také pár tradičních push-up modelů. Mezi modelkami se objevila Jasmine Tooks, Elsa Hosk a Taylor Hill. Pózují v bohémském stylu vrstvených zlatých náhrdelníků, decentního makeupu, rozevlátých vlasů, holé kůže, třásní a džínových šortek. 


Značka luxusní obuvi a doplňků Jimmy Choo uvedla další kampaň. Jedná se o fotografie doprovázející kolekci Pre-Fall 2017. Modelkou kampaně se stala Steffy Argelich a o fotky se postaral Theo Wenner. V prostorách velkého paláce a na vintage polštářích pózovala modelka v jednoduchých dlouhých šatech obutá do decentních páskových sandálků i vyšívaných pantoflíčků na podpatku. 


fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram