Aktuálně ze světa módy: kampaň Jimmy Choo a  L’Agent by Agent Provocateur

Aktuálně ze světa módy: kampaň Jimmy Choo a L’Agent by Agent Provocateur

Milujeme sváteční ladění módních kampaní. Jimmy Choo se sice už zaměřil na Cruise kolekci 2017, l'Agent Provocateur nás ale láká na bláznivé cirkusové Vánoce. 

V cruise kolekci 2017, která předchází opravdové jarní kolekci, se značka Jimmy Choo zaměřila na bohaté zdobení a vnesla do své kolekce (a potažmo také kampaně) hodně lesku luxusních večírků. Nejenže je kolekce lodiček plná zlata, stříbra, lesku, třpytek a botky byly posázené blyštivými kamínky, i prostředí, ve kterém značka fotila, bylo pečlivě nazdobeno kvalitním čalouněným nábytek, vintage doplňky, svícny, barevnými květy hortenzií a umělými makronkami. Vše do sebe zapadalo a Jimmy Choo tím potvrdil, že právem patří mezi top návrháře dnešní doby. 



Vánoce - pro Čechy svátky klidu, rodiny a rozhodně období, kdy se všichni snaží držet zpátky a nechat mírumilovnou atmosféru zaplnit každý kout. Agent by l'Agent Provocateur vidí svátky trochu jinak. Jako možnost odvázat se. Být sexy a rafinovaná. Jít na párty. Užívat si. Ve své sváteční kampani nechal modelky pořádně provokovat v úsporném spodním prádle z krajky. V pozadí létaly konfety, modelky měly zářivé třpytivé líčení, podkolenky v sandálcích a bavily se s nafukovacími balónky. V Americe tedy rozhodně ví, jak svátky pořádně rozpálit! 






fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram