Aktuálně ze světa módy: kampaně Chanel, Moschino a kosmetika Mac

Aktuálně ze světa módy: kampaně Chanel, Moschino a kosmetika Mac

Jarní kampaně módních domů Chanel a Moschino spolu s limitovanou edicí kosmetiky MAC ve spolupráci Caitlyn Jenner přinášejí aktuality ze světa módy. 

Karl Lagerfeld je člověkem mnoha vizí. Jarní kampaň na kolekci Chanel se proto nesla v duchu eklektismu. Tedy z nejrůznějších časových období bylo pokaždé něco vybráno a spojeno v jeden celek. Konečný efekt působí pravděpodobně na každého jinak. Někdo oceňuje um Lagerfeldova kombinování, jiný se cítí být přehlcen spoustou vzorů, barev a materiálů. Témata, jež se v jarní kampani prolínají, přechází od Lolity přes cyber punk, krajkové kousky až k nadčasovosti módního domu Chanel. 



Návrhář Jeremy Scott vytvořil jarní kampaň značky Moschino po vzoru snímků, které zachycují paparazzi fotografové. Skvělý koncept doplnil ještě velkými hvězdami a tak by bylo opravdu nečekané, kdyby se kampaň nepovedla. Přizval do ní totiž sestry Gigi a Bellu Hadid. 


Populární kosmetická značka MAC se již podruhé spojila s Caitlyn Jenner a daly spolu dohromady celou limitovanou řadu kosmetiky. Balení působí velmi luxusně, barevně je slazeno do černo-zlaté. Kolekce obsahuje troje oční stíny, dva odstíny rtěnek, lesků na rty, tužku na oči, konturovací tužku a tvářenku. 

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram