Aktuálně ze světa módy: Kate Middleton v Indii, Minnie makup a ambasadorka UGG

Aktuálně ze světa módy: Kate Middleton v Indii, Minnie makup a ambasadorka UGG

Přinášíme pohled na outfity, které nosí vévodkyně z Cambridge během své návštěvy Indie, novou kolekci makeupu v Sephoře a také ambasadorku značky UGG.

Kate Middleton je se svým mužem Williamem na královské cestě trvající sedm dní v Indii a Búthánu. Naposledy společně cestovali před téměř dvěma lety do Austrálie a s sebou měli i prince George. Tentokrát nechali obě děti doma a tak je plná pozornost soustředěna jen na královský pár. Kate si zabalila jen ty nejvybranější šaty od designérů jako je Jenny Packham (její oblíbená), Alexander McQueen a také od typické indické značky - Anita Dongre. Zařazením indických návrhářů do svého šatníku Kate učinila očividný vstřícný krok vůči celé cestě.  

Parfumerie Sephora se nejnověji pyšní kolaborací s Disney, jejímž výsledkem je kolekce s názvem Minnie v dechberoucím designu zlaté a černé s motivy populární animované postavičky. Jedná se o limitovanou kolekci, která obsahuje snad vše, na co si vzpomenete. Od lesků a rtěnky, přes oční linky až k paletce očních stínů a rozkošném zrcátku ve tvaru hlavičky Minnie Mouse. 

Australská značka UGG si vybrala první svou ambasadorku v historii. Stala se jí sympatická Rosie Huntington-Whiteley a poprví se objevila v podzimní kampani UGG, kde obula kotníkové boty i otevřené pantofle. Pózovala v prostorách farmy a focení si užila už jen proto, že se nechává slyšet, že jistou lásku ke značce chová už od dřívějších let: "Je to pro mě obrovská čest spolupracovat s nadnárodní značkou, jakou je UGG. Jedna z prvních věcí, kterou jsem si koupila za peníze z modelingu, byly právě Classic Boot, protože pohodlí je pro mne vším."

fashionista.com ; fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram