Aktuálně ze světa módy: Kylie Jenner má řadu tenisek a Saint Laurent je bez návrháře

Aktuálně ze světa módy: Kylie Jenner má řadu tenisek a Saint Laurent je bez návrháře

Magazín Móda pro vás přichystal novou rubriku. Aktuálně ze světa módy vám bude přinášet novinky, které se udály na těch nejdůležitějších místech a u těch nejznámějších lidí...

Šuškání se potvrdilo a Hedi Slimane opravdu opustil módní dům Saint Laurent. Na postu kreativního ředitel působil po dobu čtyř let a snad nejvýraznější jeho počin bylo odstranění prvního jména zakladatelem značky Yves z celého dnešního jména. Takže, přestože odchází, tato změna po něm s největší pravděpodobností již zůstane. Jeho nástupcem se pravděpodobně stane aktuální kreativní ředitel značky Versus Versace Balgičan Anthony Vaccarello. 

Kylie Jenner se konečně dočkala. Její řada sportovních tenisek pod záštitou značky PUMA je už uvedena na trh. Kylie Jenner je ambasadorkou modelu Fierce, který znám proto, že je z poloviny sportovní teniskou a z druhé kotníkovou obuví. Tenisky se pyšní snadným obouváním a zouváním a jejich cena se drží pod hranicí 2 500 Kč.

ZnačkaGucci svou Pre-fall kampaň 2016 pojala poměrně neobvykle. Modelky vzala do prostorné voliéry a jelikož si nevybrala nejznámější tváře dnešní doby, pravděpodobně chce upoutat spíše na koncept, než na mladou populární tvář. Gucci představuje především květované potisky, pletené barety a čepice a hru barev, která připomíná jeden obrovský karneval. 

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram