Aktuálně ze světa módy: Louis Vuitton možná ztratí ředitele a Cara se svlékla pro práva zvířat

Aktuálně ze světa módy: Louis Vuitton možná ztratí ředitele a Cara se svlékla pro práva zvířat

Kreativní ředitel značky Louis Vuitton se nechal slyšet, že by si rád brzy otevřel vlastní značku. A slavná Cara Delevingne se svlékla do kampaně bojující za práva zvířat.

Louis Vuitton možná brzy ztratí svého kreativního ředitele a zařadí se tak v roce 2016 k poměrně rozsáhlé řadě módních společností, které potkaly organizační změny. Návrhář Nicolas Ghesquière byl před pár dny hostem francouzské talk show, kde přišla řeč i na téma odchodů módních návrhářů. "Je to smutné, protože jsou to právě ty velkolepé módní společnosti, které přinesou na výsluní návrháře a ti zase dají značce čerstvý nádech. Proto je smutné pozorovat, jak se tyto kapitoly uzavírají. Na druhou stranu vždy doufáme, že ty návrháře uvidíme zase někde jinde," tak se sympatický ředitel Louis Vuitton vyjádřil k často se opakujícím situacím odchodu ředitelů ze svých pozic. Na otázku, zda představí vlastní značku odpověďel strohé: "Rád bych", které doprovázel dovětek: "Mohl bych to udělat. A rád bych co nejdříve. Zatím nemám přesné datum, ale až mít budu, sdělím ho." Možná z toho už teď můžeme číst mezi řádky a očekávat další znatelnou ztrátu u obrovského módního domu. Tentokrát to bude Louis Vuitton. 

Slavná topmodelka Cara Delevingne se svlékla do aktuální kampaně organizace I'm Not a Trophy za dobrým účelem. Společnost totiž rozšiřuje povědomí lidí o ohrožených druzích zvířat na celé planetě. Na ateliérových fotografiích je nahá a na její kůži jsou promítány ilustrace zvířat, jako je gorila, slon, zebra nebo leopard. Není to poprvé, co vidíme Caru svlečenou v kampani. Naposledy to bylo pro parfém Black Orchid značky Tom Ford, jejíž reklamy byly později zakázány ve Velké Británii.   



fashionista.com ; fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram