Aktuálně ze světa módy: Podruhé těhotná Mila Kunis a investování do Chanel bag

Aktuálně ze světa módy: Podruhé těhotná Mila Kunis a investování do Chanel bag

Populární herečka Mila Kunis je v očekávání druhého potomka, dle posledních studií je koupě Chanel kabelky hodně dobrou investicí a Stella McCartney plánuje pánskou řadu. 

U mužů získala popularitu rolí ve filmu Kamarád taky rád. Ženy si ji oblíbily pro přátelské vystupování a krásu ve tváři. Před pár dny herečka Mila Kunis oznámila, že se svým manželem Ashtonem Kutcherem čekají druhého potomka. Doma mají už jednu dceru, která se narodila v roce 2014. Aktuálně není jedinou celebritou, která otěhotněla v poslední době. Očekávání miminka oznámil také pár Blake Lively a Ryan Reynolds, kteří mají teprve 16měsíčního syna a stejně na tom je Eva Mendes s partnerem Ryanem Goslingem. Na rozdíl od Kunis ovšem jejich těhotenství nebyly oznámeny oficiálně. 

Podle nejaktuálnějších čísel vzrostla cena kabelky Chanel za posledních šest let o 70 %. A to už je pořádně znát! Abychom se drželi v exaktních číslech, v roce 2016 vychází Chanel bag na 4 900 dolarů, což v přepočtu dělá něco přes 118 000 korun. Podle průzkumů, které byly prováděny společností Baghunter se hodnota této ikonické kabelky francouzského módního domu stále pohybuje nahoru. Pokud tedy uvažujete, do čeho vložit své peníze a máte navíc sto tisíc, zkuste Chanel bag. Třeba nám za tuhle radu za dalších šest let poděkujete. 

Návrhářka Stella McCartney oznámila plánovanou realizaci pánské kolekce. Do této doby se věnovala pouze dámskému oblečení. Svou první pánskou kolekci představí v listopadu po boku kolekce dámské v rámci Resortu 2017. "Chci mužům dát to stejné, co nabízím ženám. Nový vzduch do šatníku. Ležérní moderní oblečení."  Její tvorba pro ženy je velmi bohatá a oblíbená. Jsme velmi zvědavi, jak bude vypadat pánská kolekce Stelly McCartney. Dozvíme se už za pár měsíců...

vogue.com ; pinterest.com ; businessoffashion.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram