Aktuálně ze světa módy: Victoria Beckham uvádí řadu kosmetiky a Gigi Hadid spolupracuje s Tommy Hilfiger

Aktuálně ze světa módy: Victoria Beckham uvádí řadu kosmetiky a Gigi Hadid spolupracuje s Tommy Hilfiger

Máme pro vás žhavé novinky z módního světa! Modelka Gig Hadid vytvořila kolekci spolu s Tommy Hilfiger, Victoria Beckham uvádí vlastní řadu kosmetiky a Urban Decay předvede čtvrtou NAKED paletku.

Modelka, hvězda, módní návrhářka, dokonalá manželka, matka a teď bude mít i vlastní řadu kosmetiky. Victoria Beckham představí 13. září 2016 svou první kosmetickou řadu v podobě limitované edice značky Estée Lauder. Na kolekci si ale dala opravdu záležet a jak uvedla v rozhovoru, nepřistoupila na žádný kompromis: "Chtěla jsem vytvořit kousky, které bych sama nosila. Například jsem nechtěla červenou rtěnku, aby byla klasicky červená. Tak jsem zvolila tón více do oranžova, který je svěží a mladistvý." Kromě toho poskládala kosmetikou řadu tak, aby líčení s ní bylo snadné a nevyžadovalo si příliš pozornosti. 

Od vydání parfému It Girl, jehož tváří se Gigi Hadid stala, probíhaly zřejmé spekulace o tom, zda svou spolupráci se značkou Tommy Hilfiger prodlouží či nikoli. Zastoupení značky nám odpovědělo vydáním lookbooku, kde Gigi pózuje v oblečení a s doplňky z nové kolekce, na jejíž výrobě se podílela. Kolekce spatří světlo světa 9. září na newyorském týdnu módy a také v jednom z amerických obchodů značky. Oblečení, které Gigi ve spolupráci s Hilfiegrem navrhla, se nese v duchu námořníků, military stylu a tak všeho, co byste od Tommyho čekali. Tmavě modrá, bílé pruhy, kapitánská čepice, loafers, kožené kalhoty, lacláče a kalhoty s vyvýšeným pasem. Kolekce je opravdu bohatá. Už jen lookbook sám o sobě nás utvrzuje v myšlence, že tohle bude jedna z nejlepších módních kolaborací letošního roku! 



Značka proslulá svými dokonalými očními stíny a paletkami Naked 1,2,3 a Basics přichází s dalším počinem. Do své již tak velmi rozsáhlé řady zařazuje další paletku v dokonale strukturovaném obale s bronzovými odlesky obsahující dvanáct matných stínů pod názvem Naked Ultimate Basics. Paletka bude stát okolo 1 500 korun v přepočtu na českou měnu a do prodeje na zahraniční trh se dostane už 15. září 2016. 

bustle.com ; wwd.com ; vogue.co.uk ; fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram