Aktuálně ze světa módy: značku Marni opouští její zakladatelka a Vero Moda na podzim

Aktuálně ze světa módy: značku Marni opouští její zakladatelka a Vero Moda na podzim

Zakladatelka značky Marni ji aktuálně opouští a do funkce hlavního kreativního ředitele byl okamžitě jmenován nový návrhář. Vero Moda představuje svou podzimní kampaň. 

Zakladatelka italského módního domu Marni Consuelo Castiglioni se rozhodla opustit svou značku po více jak dvaceti letech. Byť se návrhářčin možný odchod probíral už delší dobu, definitivně potvrzen byl v pátek 21. října. Důvody jejího rozhodnutí byly čistě osobní: „Ta léta byla velmi hektická a také úžasná, ale pohltila veškerou moji energii a čas. Díky tomu, že jsem svému snu dala maximum, jsem dokázala vytvořit jedinečnou značku s osobitým konceptem." Jelikož Marni není značkou, která by byla postavená na svém hlavním návrháři, není se třeba obávat o její budoucí osud. Navíc nového návrháře už má - zakladatelku značky nahradí Francesco Risso.  

Podzimní kolekce Vero Moda přináší tradiční britský styl trochu opepřený žhavými módními trendy. Stylová kampaň z Paříže uvádí vínovou a džínovinu se zlatými doplňky. Jednoduchá a denně nositelná móda je synonymem značky Vero Moda. Oblíbíte si jistě i její podzimní kolekci 2016.




businessoffashion.com ; fashiongonerogue.com ; vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram