Aktuální kolekce české značky Design Dictat přináší jednoduché linie

Aktuální kolekce české značky Design Dictat přináší jednoduché linie

Značka, která má u nás své místo a kterou bedlivě sledujeme, opět přichází s jednoduchými liniemi, které většina žen miluje. Nejčistší minimalismus tu tvoří hlavní podstatu celé kolekce.

Zlaté české ručičky

Ač jednoduché linie a minimalistická myšlenka, každý model je detailně propracován tak, aby splňoval nejvyšší kvalitu i typický rukopis značky. Mezi ně se řadí variabilita modelů, minimalismus i over-size střihy. V neposlední řadě je to i vrstvení jednotlivých modelů, které zde působí nenásilně a příjemně.

Materiály z českých dílen

Počesané úplety z českých pletáren s vysokou gramáží, které se hodí i do chladnějších dní nebo lehčí riflovina na šatech, kterou tak můžete jednoduše vrstvit, jsou předním výběrem materiálů v této kolekci.  „Materiály jsou trvanlivé, jedná se o bavlnu s příměsí elastanu, dobře se udržují. Oproti čisté bavlně netvoří žmolky,“ doplňuje ke kolekci značka Design Dictat.

Collection No. 5

I to, abyste z celé kolekce mohli pocítit zlínského industriálního ducha, je pro značku, která zde sídlí, velmi důležité. Nejspíš i proto se zaměřila na nové pojmenování jednotlivých kolekcí, které označili podle amerického systému označování továrních budov. Tento systém kdysi mimo jiné převzal a zavedl ve svém areálu ve Zlíně i Baťa. Proto se kolekce jmenuje Collection No. 5 a je věnována průmyslovému odkazu města Zlína.

Modrá je dobrá

O tom asi není žádných pochyb. V kombinaci s bílou, červenou i tmavě šedou je prostě dokonalá. „Snímky z kolekce vás vtáhnou do atmosféry rozkvětu první republiky nejenom svými šedo-cihlovými barvami, které evokují Zlín v ryzí podobě, ale také umožní dopřát si jedinečné moderní a přitom nadčasové modely.“

designdictat.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram