Ále by Alessandra X BaubleBar - kampaň 2015

Ále by Alessandra X BaubleBar - kampaň 2015

Jsou to teprve dva roky, co supermodelka Alessandra Ambrosio vydala svou první kolekci oblečení. A nyní tento temperamentní andílek představuje první kolekci šperků.

Celosvětově uznávaná superpodelka Alessandra Ambrosio ve spolupráci s BaubleBar představuje první kolekci šperků ále by Alessandra.

Kolekce šperků by Alessandra je inspirovaná stylem této mezinárodní módní ikony. By Alessandra sebou přináší vše od oblíbených festivalových kousků až po večerní doplňky, které působí skutečně andělsky.


Alessandra se podílela téměř na každém návrhu. Vnesla do kolekce svůj brazilský temperament s pořádnou dávkou ženskosti v bohémském chic stylu. "Vždy jsem byla fanouškem letních hudebních festivalů a právě jeden z nich se stal při tvorbě této kolekce mou inspirací." Alessandra se snažila kolekci vtisknout svůj osobitý styl, a k tomu patří i snadné vrstvení jednotlivých kousků.

Náhrdelníky, náramky a náušnice kombinující kovy, tyrkys a další přírodní materiály v kampani představila s lehkostí a přirozeností jí vlastní.

 

Zdroj: forbes.com, baublebar.com, bliqx.net

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram