Alexa Chung konečně představuje zrod své vlastní módní značky

Alexa Chung konečně představuje zrod své vlastní módní značky

Značka se jmenuje jak jinak než Alexachung a bude v přeneseném slova smyslu vyjadřovat ztracený čas.

I v maloobchodním prostředí plném nejistoty můžeme vidět pár dravců, kteří se nebojí přetvořit svůj dosavadní sen ve skutečnost. Alexu Chung znáte jako múzu několika známých módních domů i jako ženu spolupracující s mnoha značkami. Tentokrát se však pouští do vlastního díla, do kterého dala a ještě dá své maximum.

S Alexou díky jejímu smyslu pro styl i cit pro módu spolupracovali za poslední roky nejenom designéři, ale i maloobchodníci či redaktoři různých magazínů. Její osobní módní značka má zatím jen základ, debutovou kolekci připravuje Chung na květen 2017.

Z předběžných zpráv se bude jednat o dámskou kolekci ready-to-wear obsahující denim, běžné denní halenky a kalhoty i večerní šaty a sukně. Chung se však nebojí ani návrhů bot a šperků, které označuje za „každodenní luxus“.

Svou vizi přivádí k životu pomocí kvalitního konstrukčního týmu, „Byla jsem šťastná, že jsem našla skvělý tým z různých koutků módního průmyslu i mimo něj, aby mi pomohli realizovat mou vizi a aby se tento životní sen stal skutečností,“ řekla Chung ve svém prohlášení. A my už se opravdu těšíme na její první samostatná díla...

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram