Alice Temperley do své Resort kolekce 2017 zachytává sny

Alice Temperley do své Resort kolekce 2017 zachytává sny

Nebylo tak těžké poznat námět, který tvorbu Alice Temperley provázel. Lapače snů byly v hlavní roli. A jak to tak vypadá, návrhářka se s námi podělí jen o ty barevné. 

Modely Resort kolekce anglické návrhářky pod značkou Temperley London se odvolávají k tématice snů. Jedny šaty nejčastěji kombinují vícero barev stejně jako vzorů, což odkazuje k zmatené povaze snů, které nás provázejí během spánku. Jasně také vidíme, že od snů nevede nijak zvláště dlouhá cesta k oblíbenému boho stylu. Alice spojila obě části do jedné kolekce a vzešly modely dívčí, romantické, hravé a dosti barevné. 

Ke konci necelé čtyřicítky uvedených modelů se ukázaly šaty pojaté více perfekcionalisticky a s důrazem na luxusní dojem. Barvy se vytratily a do jedné byly nahrazeny tóny roku 2016 - baby blue a světlou růžovou. Délka šatů se prodloužila, vzory nahradily jemné třpytky nebo bohatě postačil saténový finish. Najednou jsme si prohlíželi šaty hodny princezen. Jak na tom jsou s výběrem šatů princezny, tedy úplně nevíme, ale Vévodkyně z Cambridge má Temperley London ráda. Tak třeba některý z modelů zahlédneme v příštích měsících právě na ní. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram